Yozgat'ı heyecanlandıran isim! Adaylığını tüm kente ilan etti

Yozgat'ı heyecanlandıran isim! Adaylığını tüm kente ilan etti
Yozgatlı iş insanı Bahadır Yılmaz, bu hafta sonu yapılacak olan kongre öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’de mücadele edecek Yozgat Belediyesi Bozokspor başkanlığına adaylığını açıkladı.

Yozgatlı iş insanı Bahadır Yılmaz, bu hafta sonu yapılacak olan kongre öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’de mücadele edecek Yozgat Belediyesi Bozokspor başkanlığına adaylığını açıkladı. 27 Temmuz’da yapılacak kongre ile belirlenecek yeni yönetimin kim olacağı, Yozgat kamuoyunda uzun süredir tartışma konusu olmuştu.

Mevcut Başkan Celal Köse, bir süre önce kulüp başkanlığını bırakacağını duyurarak, yönetimi devretmek üzere hafta sonu yapılacak kongreyi işaret etmişti. Bu gelişmenin ardından gazetemize konuşan Yozgatlı iş insanı Bahadır Yılmaz, kırmızı-siyahlı takımın içinde bulunduğu kritik süreçten etkilenerek, duygusal bağlamda memleketinin takımının sıkıntıya düşmesine gönlünün razı gelmediğini ve bu sebeple Bozokspor başkanlığına aday olduğunu belirtti.

"Yozgat’a olan vefa borcumuzu ödemek için bu yola çıktık" diyen Yılmaz, kulüp içinde sorunların fazlasıyla olduğu bu dönemde camianın ayakta kalması için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ifade etti. Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti İl Başkanı Çelebi Altuntaş ve MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu’nun da kendisine destek verdiğini söyleyen Yılmaz, 27 Temmuz’da yapılacak kongrede yeni yönetimde yer alacak arkadaşları ile yola çıktığını ifade etti.

Bahadır Yılmaz, yeni yönetimde birlikte hareket edeceği isimlerden bazılarını da paylaştı. İş insanı Alparslan Akyüz, Davut Babayiğit, Sinan Çelik, Rifat Tarikci, Bekir Sağlamyürek, Mehmet Öğün Geyik, Ömer Faruk Tokat, Mustafa Babayiğit, Mustafa Tibukoğlu, Yaşar İldemir, Ali Günaydın, Alper Bozkurt ve Bekir Şengül gibi birçok yeni isimle birlikte yönetimi oluşturacaklarını belirtti.

bahadir-yilmaz.jpg

Yılmaz, Yozgat kamuoyunun ve taraftarların desteğini beklediklerini belirterek, "Bu zorlu süreçte Bozokspor’u hak ettiği yerlere taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız. Yozgatlı hemşehrilerimizden alacağımız destekle, takımımızı daha güçlü ve başarılı bir hale getireceğimize inanıyoruz" dedi.

Bahadır Yılmaz’ın başkanlık adaylığı, Yozgat kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Kongreye kısa bir süre kala, Yozgat Belediyesi Bozokspor’un yeni başkanının kim olacağı merakla bekleniyor. Yılmaz’ın adaylığı ile birlikte kulüpte yeni bir dönemin başlaması beklenirken, taraftarlar ve Yozgat halkı bu gelişmeleri yakından takip ediyor.

Yozgat Belediyesi Bozokspor’un geleceği için önemli bir dönüm noktası olan bu kongre, takımın yeni yönetimi ve başkanı ile birlikte nasıl bir yol haritası çizeceğini belirleyecek. Başkan adayı Bahadır Yılmaz, yeni yönetim ekibi ile birlikte Bozokspor’un başarısı için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu vurguladı. Yılmaz’ın başkan seçilmesi halinde, Yozgat Belediyesi Bozokspor’un geleceğine dair umut verici adımlar atılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.