Yozgat'ta operasyonlar sürüyor! Şüpheliler gözaltında

Yozgat'ta operasyonlar sürüyor! Şüpheliler gözaltında
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Sorgun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 09 Temmuz 2024 tarihinde düzenlenen operasyonda, 4,45 gram metamfetamin ve bir adet kullanma aparatı ele geçirildi. Operasyonda R.Ç. ve D.S. isimli şüpheliler gözaltına alındı ve haklarında adli işlem başlatıldı.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, Kayseri ilinden Yozgat iline uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine, Sorgun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından x mevkiinde operasyon düzenlendi. Ormanlık alan içerisinde ve şüpheliler üzerinde yapılan aramalarda, 4,45 gram metamfetamin ve bir adet kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan R.Ç. ve D.S. isimli şüpheliler hakkında yasal süreçlerin devam ettiği bildirildi.

suphelilere-gozalti.jpg

Yetkililer açıklamalarında, “Sorgun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 09 Temmuz 2024 tarihinde Kayseri ilinden Yozgat iline uyuşturucu madde getirileceği duyumu alınması üzerine, x mevkiinde yapılan operasyonda, ormanlık alan içerisinde ve şüpheliler üzerinde yapılan kontrolde; 4,45 gram metamfetamin ve bir adet kullanma aparatı ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan R.Ç. ve D.S. isimli şüpheli şahıslar hakkında adli işlemler devam etmektedir. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı olarak uyuşturucu madde satan ve kullanan şahıslara yönelik mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürdürülecek ve toplumumuzu bu zararlı maddelerin etkilerinden korumak için var gücümüzle çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı’nın, uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılığı ve etkin çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Yozgat il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması için gerçekleştirilen operasyonlar, uyuşturucu madde ticaretine ve kullanımına karşı sıfır tolerans politikası ile yürütülüyor.

Bu tür operasyonların sıklaşması, uyuşturucu ile mücadelenin ne denli ciddiyetle ele alındığını bir kez daha gösteriyor. Yetkililer, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik operasyonların aralıksız devam edeceğini vurgularken, vatandaşların da bu mücadelede destek olmaları çağrısında bulunuyor. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar, Yozgat ilinde huzur ve güven ortamının sağlanmasında önemli bir rol oynuyor.

Son olarak, Yozgat İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, vatandaşların şüpheli durumları ivedilikle bildirmelerinin, uyuşturucu ile mücadelede büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Toplumumuzun güvenliği ve gençlerimizin geleceği için uyuşturucuya karşı birlikte mücadele etmeliyiz” mesajını ilettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.