Yozgat'ta korkunç trafik kazası! Can pazarı yaşandı

Yozgat'ta korkunç trafik kazası! Can pazarı yaşandı
Yozgat'ın Yerköy ilçesinde meydana gelen feci kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti ve 2 kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre, kaza Yozgat-Ankara kara yolu Yerköy ilçesi Arifoğlu köyü mevkiinde meydana geldi.

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde meydana gelen feci kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti ve 2 kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre, kaza Yozgat-Ankara kara yolu Yerköy ilçesi Arifoğlu köyü mevkiinde meydana geldi. Ö.B. yönetimindeki 06 EC 8996 plakalı otomobil, şarampole devrildi.

Olay yerine jandarma, polis, AFAD ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araç içerisinde bulunan Burhan Kayalar hayatını kaybederken, sürücü Ö.B., A.D. ve Kenan Bozkurt ise yaralandı. Yaralılar, hemen Yerköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen Kenan Bozkurt'un hayatını kaybettiği belirtildi. Yetkililer, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Bu üzücü olay, Yozgat ve çevresinde derin bir üzüntü yarattı. Kazanın neden meydana geldiği ve alınabilecek önlemler konusunda da yetkililerin çalışmaları devam ediyor.

Kazanın ardından olay yerine gelen yakınları ve köylüler, büyük bir üzüntü içerisinde yaşananları izlediler. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması gerektiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.