Yozgat'ta bayram öncesi kritik toplantı! Tüm tedbirler alındı

Yozgat'ta bayram öncesi kritik toplantı! Tüm tedbirler alındı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında, Ramazan Bayramı öncesinde alınacak tedbirleri görüşmek üzere bir toplantı düzenlendi.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında, Ramazan Bayramı öncesinde alınacak tedbirleri görüşmek üzere bir toplantı düzenlendi. Makam toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Mehmet Ali Özkan, Vali Yardımcısı Adnan Kayık, Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, İl Jandarma Komutanı Nejdet Özcan ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda, yaklaşık 2 bin güvenlik gücünün Ramazan Bayramı süresince alınacak tedbirler kapsamında görev alacağı belirtildi. İlgili kurum ve kuruluşların bayram öncesi ve bayram süresince yapacakları çalışmalar ve hazırlıklar konusunda brifing verildi. Ayrıca, ek tedbirlerin de ele alındığı toplantıda, vatandaşların huzur ve güven içinde bayramlarını geçirmeleri için gereken önlemlerin alındığı vurgulandı.

2.jpg

Vali Mehmet Ali Özkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tüm vatandaşlarımızın bayramı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri amacıyla Valilik olarak gerekli önlemleri aldık. Hem şehrimize gelecek olanlardan hem de şehrimizden ayrılacak olanlardan trafik kurallarına riayet etmelerini ve özellikle emniyet kemerlerini takmalarını önemle rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Vali Özkan, bilinçli davranmanın ve tedbirlerin hayatı kolaylaştıracağını belirterek, sürücülerden hız sınırlarına uymaları, emniyet kemeri takmaları, cep telefonu kullanmamaları, şerit ve takip kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, seyahat süresince dikkat dağıtmamaları, uykusuzluk ve yorgunluk durumunda mola vermeleri gerektiğini vurguladı.

Vali Mehmet Ali Özkan, bayram süresince tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, bayramın kazasız ve belasız geçmesi temennisinde bulundu. Ayrıca, bayram boyunca görev yapacak olan personele de başarılar diledi.

Bu önlemlerle birlikte, Yozgatlıların ve şehri ziyaret edecek olanların bayramı huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmesi amaçlanıyor. Valilik ve güvenlik güçleri, bayram süresince de yoğun bir denetim ve bilgilendirme faaliyeti yürüteceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.