Yiğitler diyarı Yozgat'ta kış üşütüyor ocak ısıtıyor

Yiğitler diyarı Yozgat'ta kış üşütüyor ocak ısıtıyor
Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı, soğuk kış günlerinde üniversite öğrencilerine moral vermek amacıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Bozok Üniversitesi kampüsünde düzenlenen organizasyonda, öğrencilere sıcak çorba ikramında bulunuldu.

Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı, soğuk kış günlerinde üniversite öğrencilerine moral vermek amacıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Bozok Üniversitesi kampüsünde düzenlenen organizasyonda, öğrencilere sıcak çorba ikramında bulunuldu.

Etkinlikte konuşan Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Celal Yalçın, gençlerin yalnız olmadıklarını hissettirmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Yalçın, "Kış üşütür, ocak ısıtır. Bugün burada, öğrencilerimize küçük bir ikramda bulunduk. Amacımız, onların içlerini ısıtmak ve zor bir süreçten geçen öğrencilerimize moral desteği sağlamaktır" dedi.

Başkan Yalçın, Ülkü Ocakları’nın her zaman gençlerin yanında olduğunu vurgulayarak, "Fakülteler biziz! Öğrencilerimizin her türlü ihtiyacında destek olmaya devam edeceğiz. Bu tür etkinliklerimiz sürecek" ifadelerini kullandı.

ogrencilere-corba-ikrami4.jpg

Öğrencilere moral desteği

Etkinlik sırasında öğrencilere hem çorba ikram edildi hem de motivasyon verici sohbetler gerçekleştirildi. Etkinliği organize eden Ülkü Ocakları Üniversite Birimi üyeleri, öğrencilerle birebir ilgilenerek onların istek ve ihtiyaçlarını dinledi. Öğrenciler de etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür organizasyonların kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade ettiler.

ogrencilere-corba-ikrami2.jpg

“Üniversite yaşamını daha verimli kılmayı hedefliyoruz”

Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Celal Yalçın, öğrencilere yönelik düzenlenen faaliyetlerin devam edeceğini söyledi. Yalçın, “Bu etkinlikler, gençlerimizin hem akademik hem de sosyal yaşamlarını daha verimli hale getirmeyi amaçlıyor. Ülkü Ocakları olarak sadece çorba değil, sevgi ve desteğimizi de paylaşmayı önemsiyoruz” diye konuştu.

ogrencilere-corba-ikrami.jpg

Gençlerden etkinliğe yoğun ilgi

Soğuk havada düzenlenen çorba ikramı, özellikle sabah dersine giden öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Uzun kuyruklar oluşturan gençler, bu tür etkinliklerin kendilerini motive ettiğini ve sosyal bağları güçlendirdiğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.