Çekerek Belediye Başkanı Üzeyir İnce'den Bypass Ameliyatı Olan Milletvekili Sedef'e Şifa Dileği
Yozgat siyasetinin önemli isimlerinden Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede bypass ameliyatı oldu. Ameliyat haberinin ardından siyaset dünyasından ve yerel yönetimlerden pek çok isim Sedef için geçmiş olsun mesajları yayımlamaya başladı. Bu kapsamda Çekerek Belediye Başkanı Üzeyir İnce de bir açıklama yaparak iyi dileklerini paylaştı.
Başkan Üzeyir İnce’den Şifa Mesajı
Çekerek Belediye Başkanı Üzeyir İnce, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Milletvekili İbrahim Ethem Sedef’in sağlık durumuna değindi. Başkan İnce, operasyonun ardından yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
"Geçirmiş olduğu bypass ameliyatı nedeniyle kıymetli Milletvekilimiz Sayın İbrahim Ethem Sedef’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tedavisinin en kısa sürede tamamlanarak sağlığına kavuşmasını temenni ediyor, kendisine Rabbimizden acil şifalar, sağlık ve afiyet diliyoruz."
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.