2011 yılından bu yana düzenleniyor! Yozgat'ta gençlere unutulmaz bir deneyim yaşattı

2011 yılından bu yana düzenleniyor! Yozgat'ta gençlere unutulmaz bir deneyim yaşattı
Yeşilay'ın 2011 yılından bu yana düzenlediği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, bu yıl da büyük ilgi gördü.

Yeşilay'ın 2011 yılından bu yana düzenlediği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, bu yıl da büyük ilgi gördü. Yozgat, Kırıkkale, Kırşehir ve Niğde gibi şehirlerde düzenlenen etkinlik, sağlıklı yaşamın ve sporun önemini vurgularken, binlerce bisikletseveri bir araya getirdi.

soguk-ve-yagmur-durdurmadi-5.jpg

Pazar günü gerçekleştirilen Bisiklet Turu, "Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim" sloganıyla yapıldı. T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun iş birliğiyle gerçekleşen etkinlik, bağımlılıkların zararlarına dikkat çekmenin yanı sıra sağlıklı yaşam bilincini artırmaya da katkı sağladı.

Yeşilay'ın yıl boyunca düzenlediği bisiklet turları, spor yaparak bağımlılıklarla mücadelenin önemini vurguluyor. Bu yıl 11'incisi düzenlenen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, Türkiye'nin en büyük bisiklet organizasyonlarından biri olarak öne çıktı. Tur, sponsorların da desteğiyle büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

soguk-ve-yagmur-durdurmadi-8.jpg

Etkinlik, Yeşilay şubeleri, Yeşilay Spor Kulüpleri, gönüllüler ve bisikletseverlerin katılımıyla 81 ilde eş zamanlı olarak yapıldı. Yozgat'ta başlayan tur, Spor Vadisi Gençlik Spor Merkezi'nden Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti. Yol güvenliğini sağlayan trafik ekipleri de organizasyona destek vererek emniyet kemerinin önemini vurguladılar.

soguk-ve-yagmur-durdurmadi-7.jpg

Yeşilay Gönüllüleri, soğuk ve yağışlı havaya rağmen Spor Vadisi'nden Cumhuriyet Meydanı'na kadar pedal çevirerek sağlıklı yaşamın ve sporun önemini bir kez daha vurguladılar. Organizasyonun sonunda katılımcılara Serince Çiğ Köfte tarafından ikram yapıldı.

soguk-ve-yagmur-durdurmadi-2.jpg

Yeşilay Yozgat Şube Başkanı Alp Sinan Ertürk, etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Hareketli yaşamı desteklemek ve bağımlılıkla mücadele amacıyla gerçekleştirdiğimiz Yeşilay Bisiklet Turu'nda hep birlikte pedal çevirerek bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturduk. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen Yeşilay Gönüllüleri, organizasyona büyük bir özveriyle katıldılar. Etkinliğimize destek olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum."

soguk-ve-yagmur-durdurmadi-1.jpg

Bu yılki Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, sağlıklı yaşamın ve sporun önemini bir kez daha hatırlatarak katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.