Yozgat'ta başarıyla sürüyor! Gençler akın akın geliyor

Yozgat'ta başarıyla sürüyor! Gençler akın akın geliyor
Yozgat İl Müftülüğü, geleceğin mimarları olarak nitelendirilen gençlerin milli ve manevi değerlere sahip, güzel ahlaklı bireyler olarak yetişmelerine destek olmak amacıyla önemli bir programı başarıyla sürdürüyor.

Yozgat İl Müftülüğü, geleceğin mimarları olarak nitelendirilen gençlerin milli ve manevi değerlere sahip, güzel ahlaklı bireyler olarak yetişmelerine destek olmak amacıyla önemli bir programı başarıyla sürdürüyor. Bu çerçevede Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonunda kalan farklı liselerden öğrencilere yönelik düzenlenen "Gençlik Sohbetleri" programı, farklı konularla her iki haftada bir olacak şekilde planlanıyor.

Bu hafta gerçekleştirilen programa Yozgat İl Müftü Yardımcısı Mustafa Balcıoğlu da katıldı. Programın başlangıcında Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve ardından Mustafa Balcıoğlu tarafından "Müslüman Nasıl Olunmalı?" konulu bir sohbet gerçekleştirildi. Sohbet, gençlerin manevi dünyalarına dokunarak onların daha sağlam bir karakter geliştirmelerine destek olmayı amaçlıyor.

pansiyon-program-1.jpg

Sohbetin ardından ise Hazreti Osman Camii İmam Hatibi Bekir Savaş tarafından ilahiler seslendirildi. Bu anlamlı etkinliklerle gençler hem dini değerleri daha yakından tanıma fırsatı buluyor hem de birlik ve beraberlik duyguları güçleniyor.

Yozgat İl Müftülüğü yetkilileri, bu tür etkinliklerin gençlerin manevi gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtiyorlar. Gençlerin sadece akademik değil, aynı zamanda manevi olarak da donanımlı bireyler olarak yetişmelerinin toplumun geleceği açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurguluyorlar.

Programın devamında farklı konularda yapılacak sohbetlerle gençlerin hem bilgi birikimlerini artırmaları hem de kendilerini geliştirmeleri hedefleniyor. Yozgat İl Müftülüğü, bu tür etkinliklerle gençlerin topluma daha faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaya devam edeceğini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.