Yozgat'ta gençlik buluşmaları devam ediyor

Yozgat'ta gençlik buluşmaları devam ediyor
Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Yozgat Şubesi, gençlerle buluşmaya devam ediyor. Son olarak, Ticaret Meslek Lisesi Yurdunda kalan öğrencilerle 'Gençlikte Muhabbet Var' programını düzenleyen MTTB, gençlere ilham veren bir etkinlik gerçekleştirdi.

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Yozgat Şubesi, gençlerle buluşmaya devam ediyor. Son olarak, Ticaret Meslek Lisesi Yurdunda kalan öğrencilerle 'Gençlikte Muhabbet Var' programını düzenleyen MTTB, gençlere ilham veren bir etkinlik gerçekleştirdi. Programda, geçmişten geleceğe Milli Türk Talebe Birliği'nin hikayesi anlatıldı.

genclikte-muhabbet-var-programi-3.jpg

"Her Yerde Gençlerle"

MTTB Yozgat İl Başkanı Muhammed Emin Yurdusever, program kapsamında yaptığı açıklamada bu yıl “Her Yerde Gençlerle” sloganıyla sahada olduklarını belirtti. Yurdusever, "Teşkilat olarak her gün farklı gruplarla etkinlik yapmaya çalışıyoruz. Bu etkinliğimizde Ticaret Lisesi Yurdunda kalan öğrencilerimizle bir araya geldik ve onlara Milli Türk Talebe Birliği'nin misyonunu, teşkilat yapımızı anlattık," dedi.

Etkinlikten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Yurdusever, öğrencilere yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan Yurt Müdürüne ve öğretmenlere şükranlarını sundu.

genclikte-muhabbet-var-programi-1.jpg

"STK'lar Sahada Olmalı"

Yurdusever, sivil toplum kuruluşlarının (STK) gençlik çalışmaları konusundaki yetersizliğine de dikkat çekti. “Sivil toplum kuruluşları sahada aktif olmalı,” diyen Yurdusever, gençlere yönelik çalışmaların önemine vurgu yaptı. Yurdusever, "Yozgat’ta faaliyet gösteren pek çok STK ve gençlik hareketi olmasına rağmen gittiğimiz her yerde büyük bir boşluk görüyoruz. Bu derneklere sesleniyorum: Algı yönetimi yerine gelin, Yozgat gençliği için elinizi taşın altına koyun!" ifadelerini kullandı.

MTTB olarak her konuda iş birliğine hazır olduklarını belirten Yurdusever, sivil toplum kuruluşlarını birlikte hareket etmeye davet etti. “Bu gençler hepimizin. Yarın çok geç olmadan gençlere elimizi uzatalım,” şeklinde konuştu.

"Bürokratik Engellere Dikkat"

Yurdusever, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bürokratik vesayet konusunda yaptığı açıklamalara da değindi. “Maalesef teşkilat olarak sahada bu sorunu net bir şekilde görüyoruz. Bürokrasi, hizmet ederken kişi ayrımı yapmamalıdır,” dedi. Yurdusever, bürokratları Yozgat’a ve Yozgat gençliğine hizmet etmeye davet ederek, "Bazı yöneticilerin siyasi hesaplardan uzak durarak asli görevlerine odaklanmaları gerektiğini düşünüyoruz," dedi.

Son olarak, MTTB'nin sahada ve gençlerle olmayı sürdüreceğini belirten Yurdusever, gençlere yönelik projelerle çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.