Gençliğin kalbi 10-12 Mayıs tarihlerde burada atacak! 38 farklı STK katılım sağlayacak

Gençliğin kalbi 10-12 Mayıs tarihlerde burada atacak! 38 farklı STK katılım sağlayacak
Ankara'nın gözde etkinlikleri arasında yer alan Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (TDV KAGEM) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan TDV Devr-i Âlem Gençlik Fuarı, bu yıl 10-12 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

Ankara'nın gözde etkinlikleri arasında yer alan Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (TDV KAGEM) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan TDV Devr-i Âlem Gençlik Fuarı, bu yıl 10-12 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Fuar, "Medya ve Bilinç" temasıyla gençleri bilinçlendirmeyi ve iletişim becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.

Fuarın teması olan "Medya ve Bilinç", gençlerin medya kullanımı konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Özellikle dijital çağın getirdiği iletişim araçlarıyla birlikte doğru bilgiye erişim ve medya okur-yazarlığı konularında gençlerin donanımlı olması önem taşıyor. Bu doğrultuda düzenlenecek etkinlikler arasında paneller, konferanslar, söyleşiler, seminerler, sergiler, konserler, okur-yazar buluşmaları, atölye çalışmaları ve yarışmalar bulunacak.

tdv-devr-i-alem-genclik-fuari-basliyor3.jpg

Fuarda 38 farklı sivil toplum kuruluşu (STK) stantlarıyla yer alacak ve gençlere yönelik çalışmalarını tanıtma fırsatı bulacaklar. STK'lar, gençlerle etkileşim içinde olacakları etkinlikler düzenleyerek medya ve bilinç konularında rehberlik edecekler. Ayrıca, fuar süresince gençlerin yapacakları çalışmaları #Bilinçli1Gençlik etiketiyle sosyal medyada paylaşarak etkinliğin yayılmasına katkı sağlayacaklar.

tdv-devr-i-alem-genclik-fuari-basliyor8-1-731x1024.png

TDV Devr-i Âlem Gençlik Fuarı, her yıl farklı bir tema etrafında gençleri bir araya getirerek onların bilinçlenmesine, iletişim becerilerinin gelişmesine ve sosyal sorumluluk alanlarında aktif olmalarına destek olmayı amaçlıyor. Bu yılki etkinlik, gençlerin medya ile olan ilişkilerini sağlıklı bir şekilde yönetmelerine ve bilinçli bir şekilde kullanmalarına katkı sağlayacak nitelikte olacak.

tdv-devr-i-alem-genclik-fuari1.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.