Yozgat'ı şok eden gelişme! Kriz devam ediyor

Yozgat'ı şok eden gelişme! Kriz devam ediyor
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig'de mücadele eden Yozgat Bozokspor’da başkanlık krizi devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig'de mücadele eden Yozgat Bozokspor’da başkanlık krizi devam ediyor. AYÇ Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Fahri Yaşar, yaptığı açıklamayla Yozgat Bozokspor Başkanlığı adaylığından çekildiğini duyurdu. Yaşar, mevcut başkan Celal Köse’nin yönetimi devretme konusundaki isteksizliği ve verilen destek sözlerinin tutulmaması nedeniyle bu kararı aldığını belirtti.

Yozgat Bozokspor Kulüp Başkanı Celal Köse, geçtiğimiz Haziran ayında düzenlediği basın toplantısında görevini bırakacağını açıklamıştı. Ancak, Köse’nin yönetimi devretme konusunda isteksiz davranması ve süreci uzatması, yeni başkan adaylarının işini zorlaştırdı. Ahmet Fahri Yaşar, bu süreçte yaşanan belirsizlikler ve verilen desteklerin yerine getirilmemesi nedeniyle adaylıktan çekildiğini ifade etti.

kose-yokusa-suruyor2.jpg

Yaşar, yaptığı basın açıklamasında, “Çok kıymetli Yozgatlı hemşehrilerim, bilindiği üzere yaklaşık iki hafta önce tarafımıza sunulan Yozgat Bozokspor başkanlığını açık yüreklilik, samimiyet ve gereken fedakârlıkları göze alarak kabul etmiştik. Ancak, bu süre zarfında beklediğimiz ve söz verilen desteği maalesef alamadık. Mevcut başkan Celal Köse’nin yönetimi devretme konusundaki isteksizliği ve süreci uzatması, bize bu yolda yalnız kalacağımız hissiyatını verdi” dedi.

Ahmet Fahri Yaşar, küçük bir şehir olan Yozgat’ta böyle bir görevin yalnız yürütülemeyeceğine dikkat çekerek, “Yozgat gibi küçük bir şehirde böyle çetin bir yol yalnız yürünmez. Biz şehrin takımı için her türlü fedakârlığa hazırken, taraftarlarımızın desteğini arkamıza almışken bu gelişmeler karşısında oldukça üzülerek başkan adaylığı sürecinden çekildiğimizi kamuoyuna ve memleketin cefakâr ve vefakâr taraftarına bildirmek durumundayız” ifadelerini kullandı.

Yaşar, destek verenlere teşekkür ederken, Yozgat Bozokspor’a olan bağlılığını ve şehrin sporuna olan katkılarının devam edeceğini vurguladı. “Bize şu ana kadar desteğini esirgemeyen şanlı taraftarımıza, Sayın Valimize, Sayın AK Parti İl Başkanımıza, tesisler ve tesis ihtiyaçlarının tamamının karşılanması konusunda tüm imkânlarını seferber etme sözü veren Sayın Yozgat Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, görevi devam ettirecek ya da devralacak yönetime başarılar diliyorum. Yozgat’ta spora ve sporcuya elimizden gelen desteği sonuna kadar vereceğimizi tekrardan hatırlatıyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Yaşar’ın adaylıktan çekilmesiyle birlikte Yozgat Bozokspor’da başkanlık için yeni bir aday aranıyor. Kulübün geleceği hakkında belirsizlik sürerken, taraftarlar ve şehir halkı, kulübün bu süreci en kısa sürede atlatmasını ve yeniden başarıya odaklanmasını umut ediyor. Celal Köse’nin ise görevde kalıp kalmayacağı ve yönetimi ne zaman devredeceği konusunda net bir açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.