Çekerekli Mehmet Toy Ankara’da Hayatını Kaybetti

Çekerekli Mehmet Toy Ankara’da Hayatını Kaybetti
Yozgat'ın Çekerek ilçesine bağlı Kurtağılı Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve uzun süredir Ankara'da ikamet eden Mehmet Toy hayatını kaybetti.

Yozgat'ın Çekerek ilçesi Kurtağılı Köyü halkından olup, yaşamını Ankara'da sürdüren Mehmet Toy vefat etti. Çevresinde ve hemşehrileri arasında sevilen bir isim olan Toy'un vefat haberi, memleketi Çekerek'teki ve ikamet ettiği Ankara'daki yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu.

Acı haberin ardından çok sayıda köylüsü ve seveni aileye başsağlığı dileklerini iletti. Toy’un vefatı, ailesi ve tüm akrabaları tarafından büyük bir teessürle karşılandı.

Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlanacak

Merhum Mehmet Toy'un vefatının ardından cenaze hazırlıklarına başlandı. Yakınlarından edinilen bilgilere göre, merhumun naaşı yasal işlemlerin ve dini vecibelerin yerine getirilmesinin ardından toprağa verilecek.

Cenaze merasiminin detayları aile tarafından netleştirilecek olup, defin işlemlerinin ardından Toy ailesi taziyeleri kabul edecek. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.