Yozgat Şehir Stadyumu'nun akıbeti ile ilgili yeni gelişme

Yozgat Şehir Stadyumu'nun akıbeti ile ilgili yeni gelişme
Gençlik ve Spor Yozgat İl Müdürü Şahin Hopur, Yozgat Stadyumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Stadyumun durumu ve geleceği hakkında yapılan değerlendirmelerde, Hopur’un belirttiği noktalara dikkat çekildi.

Gençlik ve Spor Yozgat İl Müdürü Şahin Hopur, Yozgat Şehir Stadyumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Stadyumun durumu ve geleceği hakkında yapılan değerlendirmelerde, Hopur’un belirttiği noktalara dikkat çekildi.

"Stadyum Milli Servet"

Hopur, stadyum ile ilgili olarak "Yozgat'a geldik ve stadı kucağımızda bulduk. Stadyum, tüm dünyada aslında futbolumuzun en önde gelen branşı olup, sporun da üzerine çıkmış bir branş. İllerin, ülkelerin tanıtımında çok büyük rol oynayan bir branşımız" ifadesini kullandı. Yozgat Şehir Stadyumu’nun yüzde altmışının tamamlandığını belirten Hopur, bu süreçte Valilik ve siyasi temsilcilerle sürekli istişarelerde bulunduklarını aktardı.

ak-parti-satadyum-2.jpg

"Sorunun Çözümü İçin Çalışıyoruz"

İl Müdürü Hopur, stadyumun tamamlanması için Ankara’ya gitme sebebinin de bu mesele olduğunu vurguladı. "Tek derdim stadyum. Stadyum, stadyumluktan çıkmış artık benim görüşüm, milli servet" diyen Hopur, stadyum sorununu çözmek için gereken adımları atmaya devam ettiklerini belirtti. "Biz kendi çapımızda alttan başladık. Bir dokunuş yaptık. İnşallah önümüzdeki süreçte stadyum meselesi ortadan kalkacak. Kalkacağına inanıyorum. Çünkü bu konuda siyasilerimiz de adım atıyorlar. Biz buna şahidiz" şeklinde konuştu.

"Birlikte Çalışmalıyız"

Hopur, Yozgat Stadyumu'nun şehrin önemli bir değeri olduğunu ve bu konuda herkesin katkısına ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. "Stadyum bizim yarayan kanımız şu anda. İnşallah en kısa zamanda çözülecek. Allah'ın izniyle. Bu tabii el birliğiyle. Yalnız benim, siyasilerimizin, sayın valimizin değil; sizlerin de katkıları, destekleri yani yazması, çizmesi her şey bu konuda büyük rol oynayacak" dedi.

Stadyumun durumu ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanacağını belirten Hopur, "Stadyum meselesi çözülecek Allah'ın izniyle" diyerek, Yozgatlılara müjdeyi verdi. Şehir halkının stadyuma olan ilgisi ve desteği, bu sürecin hızlanmasında önemli bir etken olarak öne çıkıyor.

Yozgat Stadyumu’nun geleceği hakkında umut verici açıklamalarda bulunan Hopur, bu konudaki gelişmeleri takip etmeye devam edeceklerini ifade etti. Yozgat’ın spor alanında daha fazla gelişim göstermesi ve stadyumun tamamlanması, şehirdeki spor sevgisini artıracak önemli bir adım olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.