Yozgatlı Fazlı Korkmaz Ankara’da Hayatını Kaybetti
Yozgat'ın merkez ilçesine bağlı Osmanpaşa köyü halkından acı bir haber geldi. Mustafa Korkmaz’ın oğlu Fazlı Korkmaz, yaşamını sürdürdüğü Ankara’da vefat etti. Korkmaz ailesinin bu ani kaybı, hem ailesini hem de memleketi Yozgat’taki sevenlerini derinden üzdü.
Cenaze Programı Belli Oldu
Fazlı Korkmaz'ın son yolculuğuna uğurlanacağı yer ve zaman netleşti. Merhumun cenazesi, Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Aile yakınları ve sevenleri, merhumu son yolculuğunda yalnız bırakmamak adına Ankara'da bir araya gelecek.
Sincan Cimşit Mezarlığına Defnedilecek
Vefat eden Fazlı Korkmaz'ın cenaze merasimi Ankara'da gerçekleştirilecek. Merhumun naaşı, kılınacak namazın ardından Ankara Sincan Cimşit Mezarlığı’na defnedilecek. Dualarla son yolculuğuna uğurlanacak olan Korkmaz için ailesi taziyeleri kabul etmeye devam ediyor.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.