Yozgat için şimdi birlik olma vakti! Çağrı üstüne çağrı yapılıyor

Yozgat için şimdi birlik olma vakti! Çağrı üstüne çağrı yapılıyor
Yozgat Belediyesi Bozokspor, 3. Lig'deki ilk maçına hazırlık sürecini hızla sürdürüyor.

Yozgat Belediyesi Bozokspor, 3. Lig'deki ilk maçına hazırlık sürecini hızla sürdürüyor. Takım, Alanya Kestelspor ile oynayacağı açılış maçı öncesinde taraftarlarını stadyuma davet etti. Teknik direktör İlhan Özbay ve futbolcular, taraftar desteğinin maçın önemine katkıda bulunacağını vurguladı.

Yozgat Belediyesi Bozokspor Teknik Direktörü İlhan Özbay, sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Özbay, “Sezonun başarılı geçmesini bekliyoruz. Hataların ve sakatlıkların minimumda olduğu bir yıl olması dileğim var. 3 Ağustos’ta başladığımız hazırlıklar sonucunda güçlü bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz. Hazırlık maçlarımızda da bu potansiyeli gördük. Oyuncularımızın performansı her geçen gün artıyor” dedi.

bozokspor-entreman-3.jpg

Özbay, taraftarların maç günü stadyumu doldurmalarını ve takımı desteklemelerini istedi. “Maçlarımızı Sorgun’da oynayacağız. Pazar günü saat 16.00’da tüm Yozgat halkını desteklemeye bekliyoruz. Taraftarlar, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı olacak. İlk maçların önemi büyüktür. Lige nasıl başlarsanız öyle devam edersiniz” şeklinde konuştu.

Özbay, transfer sürecine de değindi. “Transfer yaparken sadece transfer yapmak için değil, gerçekten takıma katkı sağlayacak oyuncuları almak istiyoruz. 14 Ağustos’a kadar transfer sezonu devam edecek ve uygun oyuncuları bulursak transfer yapacağız. Rakiplerimiz iyi kadrolar kurdu. Alanya Kestelspor gibi zorlu takımlarla oynayacağız. Lig oldukça çekişmeli geçecek. Belki bir puanla ligde kalacağız, belki bir puanla play-off oynayacağız veya şampiyon olacağız. Her puanın önemi büyük” ifadelerini kullandı.

bozokspor-entreman-1.jpg

Özbay, taraftarların maç boyunca desteklerini esirgememelerini ve takımın yanında olmalarını istedi. “Şartlar ne olursa olsun, Pazar günü 90 dakika boyunca takımımızı desteklemelerini rica ediyoruz. Taraftarlarımızın desteği, takımımızın başarısında büyük rol oynayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.