Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan yangına körükle gidiyor!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan yangına körükle gidiyor!
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Belediyesi Bozokspor'un mevcut yönetimiyle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Başkan Arslan, Bozokspor’un yönetimi değişmediği sürece Belediye olarak destek vermeyeceklerini belirtti.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Belediyesi Bozokspor'un mevcut yönetimiyle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Başkan Arslan, Bozokspor’un yönetimi değişmediği sürece Belediye olarak destek vermeyeceklerini belirtti.

Başkan Arslan, Bozokspor'un 3. Lig'e çıkmasının kendilerini sevindirdiğini, ancak kulübün kötü yönetildiğini vurguladı. Arslan, “Yozgat Belediyesi Bozokspor’un 3. lige çıkmış olması her şeye rağmen bizi sevindirmiştir. Yozgat’ın bir takımının profesyonel ligde mücadele etmesinden memnuniyet duyarız” dedi.

Daha önce yapılan basın toplantısında Bozokspor’a sahip çıkacak herkese Belediye olarak yardımcı olacaklarını belirten Arslan, “Belediye imkanları içerisinde ne gerekiyorsa her türlü yardımı yapacağımızı ifade etmiştik. Ancak sezon başlamasına az bir süre kalmasına rağmen çok kötü bir süreç yönetimi var” diye konuştu.

Yaklaşık bir ay önce kulüp başkanının istifa ettiğini ve kulübü bıraktığını açıkladığını hatırlatan Arslan, “Eski başkanın istifası sonrası yeni bir yönetim arayışına girildi. Bu süreçte değerli bir eğitimci arkadaşımız başkanlık teklifini kabul etti ve Belediye olarak kendisine destek olacağımızı söyledik” ifadelerini kullandı.

Ancak, bir takım yanlışlar nedeniyle eğitimci arkadaşlarının bu süreçten çekildiğini belirten Arslan, “Eski başkanın Bozokspor’u bırakmak istemediği anlaşılıyor. Bir ay önce istifa ettiğini söylemesine rağmen, kulübü devretmek konusunda bir adım atılmadı. Bu süreçte Bozokspor’a sahip çıkmak isteyen insanların onurlarıyla oynanmıştır” dedi.

Başkan Arslan, mevcut yönetim devam ettiği sürece Belediye olarak hiçbir şekilde destek vermeyeceklerini açıkladı. “Eski başkanın iradesi kulübün üzerinde oyunlar oynanmasına neden oluyor. Yozgat Belediyesi Bozokspor’un adı kullanılıyor, ama kulübün defterleri ve kayıtları kimseye verilmedi. Kulüp gerçekten belediyeye aitse getirip bize teslim etmeleri gerekir” dedi.

Arslan, kulübün yönetimini devam ettirmek isteyenlerin kısa sürede bir kongre yaparak Yozgat Belediyesi ismini kullanmamalarını isteyeceklerini belirtti. “Şayet bu bir şahıs takımıysa, Yozgat Belediyesi ismini kullanamazlar. Taraftarın ve Yozgat halkının umutlarıyla oynayan bu yönetimle çalışmamız mümkün değil” diye ekledi.

Son olarak, Başkan Arslan, Yozgat'a yazık edildiğini ve mevcut yapının devam etmesi halinde Bozokspor'a destek vermeyeceklerini belirtti. “Bizler bu kirli oyunun içinde olmayacağız. Yozgat Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak dışlandığımız bir süreç yaşandı. Ancak Bozokspor’a sağlıklı bir yönetim kurulacaksa her türlü desteği vermeye hazırız. Mevcut yapı devam ettiği sürece desteğimiz söz konusu olamaz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.