Bursa'dan Yozgat'a döndü! Yozgat'ın kızı Betül büyük başarıya imza attı

Bursa'dan Yozgat'a döndü! Yozgat'ın kızı Betül büyük başarıya imza attı
Bursa’da düzenlenen U22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Yozgatlı sporcu Betül Zararsız, Türkiye 3’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Bursa’da düzenlenen U22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Yozgatlı sporcu Betül Zararsız, Türkiye 3’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, genç sporcuyu makamında kabul ederek tebrik etti.

Vali Özkan’dan Tebrik

Vali Özkan, genç sporcuyu tebrik ederken, “Elde ettiğin bu başarıyla ilimizi en iyi şekilde temsil ettin. Gelecekte daha büyük başarılar kazanacağına inanıyorum” dedi. Ziyarette, Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Celal Yalçın ve Yozgat Ülkü Ocakları Spor Birim Başkanı Tekin Arslan da hazır bulundu. Vali Özkan, spor ve sporculara verdikleri desteklerden dolayı Yalçın ve Arslan’a teşekkür etti.

zararsizi-tebrik-etti.jpg

Genç Sporculara Destek Vurgusu

Vali Özkan, genç sporcuların yetiştirilmesi ve spora verilen desteğin önemine değinerek, “Gençlerimizin sporla buluşması, onların hem bedenen hem de ruhen gelişmesine katkı sağlar. Başarıların devam etmesi için sporun her branşında gençlere verilen destekler artarak devam etmeli” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Vali Özkan, Betül Zararsız’ın elde ettiği bu derecenin, Yozgat’taki genç sporcular için bir motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı. Özkan, gençlerin spor alanında daha fazla teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

Ülkü Ocakları’ndan Gençlere Destek

Özkan, özellikle Ülkü Ocakları gibi sivil toplum kuruluşlarının gençlere yönelik spor faaliyetlerine destek vermesinin önemine dikkat çekerek, bu tür organizasyonların Yozgat’ta spor kültürünün yaygınlaştırılmasına büyük katkı sağladığını ifade etti.

zararsizi-tebrik-etti1.jpg

Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Celal Yalçın ve Spor Birim Başkanı Tekin Arslan, genç sporculara verdikleri desteklerle ilgili bilgiler paylaşarak, Yozgat’taki spor faaliyetlerine katkı sunmaya devam edeceklerini belirttiler.

Zararsız’dan Teşekkür

Betül Zararsız, Vali Özkan’a kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. Şampiyonluk sürecinde aldığı desteklerin motivasyon kaynağı olduğunu belirten Zararsız, Yozgat’ı ulusal ve uluslararası platformlarda daha da ileriye taşımak için çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.