Herkesi şaşırtan bir karara imza attı! Yozgatlı isim partisinden istifa edip bakın hangi partiye geçti

Herkesi şaşırtan bir karara imza attı! Yozgatlı isim partisinden istifa edip bakın hangi partiye geçti
Yozgatlı siyasetçi Taner Demirer, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık Politikaları Başkanlığı görevinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) üye oldu.

Yozgatlı siyasetçi Taner Demirer, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık Politikaları Başkanlığı görevinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) üye oldu. Bu değişim, partiler arası işbirliği ve siyasi dinamikler açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Taner Demirer, İYİ Parti'deki görevlerinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. İYİ Parti'den ayrılma sebebini açıklayan Demirer, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve kurmaylarının yerel seçim öncesi getirdiği işbirliği teklifini desteklediğini belirterek, "Canla başla işbirliğine 'evet'i savundum, ancak azınlıkta kaldım" şeklinde konuştu.

Demirer'in CHP'ye geçiş sürecinde yaşanan önemli bir detay da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, kendisine CHP rozetini takması oldu. Bu jest, Demirer'in CHP'ye olan katılımının partinin üst düzey yetkilileri tarafından da desteklendiğini gösteriyor.

Taner Demirer'in İYİ Parti'den istifasına ilişkin açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “İYİ’ler ve cesurlar hareketinin yiğit neferleri, değerli İYİ Parti’li kardeşlerim, bildiğiniz üzere partimizde önce Toplumsal Politikalar başkan yardımcısı görevinde bulundum takiben olağan kongremizde GİK üyesi seçildim. Genel Başkanımız tarafından Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak başkanlık divanında görevlendirildim. Hem partimde hem de seçim bölgem Yozgat’ta partim için canla başla çalıştım."

Taner Demirer'in CHP'ye katılmasıyla birlikte, Yozgat siyasetinde ve genel olarak Türkiye siyasetinde yeni bir dönem başlayabilir. Demirer'in tecrübesi ve etkisi, CHP'nin bölgedeki ve geneldeki politikalarına önemli bir katkı sağlayabilir. Bu sürecin, parti içi dinamikler ve seçim süreci üzerindeki etkileri yakından takip edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.