Akdağmadeni tarihine geçti! Büyük başarılara imza attı

Akdağmadeni tarihine geçti! Büyük başarılara imza attı
Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinin sevilen Belediye Başkanı Nezih Yalçın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde büyük bir başarı elde ederek güven tazeledi.

Akdağmadeni'nin sevilen Belediye Başkanı Nezih Yalçın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde büyük bir başarı elde ederek güven tazeledi. Akdağmadeni Adliyesi'nde düzenlenen özel bir programda mazbatasını alarak 2'nci dönemine resmen başladı. Bu başarı, Akdağmadeni tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden 2 kez üst üste seçilen ilk belediye başkanı olma unvanını da Yalçın'a kazandırdı.

2-kere-secilen-ilk-baskan-3.jpg

Belediye Başkanı Nezih Yalçın, 5 yıllık hizmet süresi boyunca ilçede önemli projelere imza attı ve samimi, mütevazi kişiliğiyle vatandaşların gönlünde taht kurdu. Seçimde en yakın rakibine büyük bir fark atarak yüzde 52.09'luk geçerli oyun sahibi olan Yalçın, seçim zaferini Akdağmadeni'nin zaferi olarak nitelendirdi.

Yalçın, mazbatasını alırken yaptığı açıklamada, "Bu zaferin asıl sahibi olan kıymetli Akdağmadeni halkına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Geleceğe yatırım yapan, sorunları çözen projeleri hayata geçirme gayreti içinde olacağız. İlçemizde huzur iklimini devam ettireceğiz ve vatandaşlarımızla birlikte hareket ederek daha yaşanabilir bir Akdağmadeni için çalışacağız" dedi.

2-kere-secilen-ilk-baskan-2.jpg

Başkan Yalçın, gençler, sporcular ve öğrenciler için özel projelerin yanı sıra istişareyi ve vatandaşların katılımını ön planda tutacaklarını vurguladı. "Halkımızın omuzlarındaki sorumluluğun bilincindeyiz ve bu sorumlulukla hizmet etmeye devam edeceğiz. Akdağmadeni'mize hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Akdağmadeni'nin yeni dönemde daha da ilerleyeceği ve halkının refahı için çalışmaların artarak devam edeceği belirtiliyor. Nezih Yalçın'ın liderliğindeki Akdağmadeni Belediyesi, halkın beklentilerini karşılamak ve ilçenin gelişimine katkı sağlamak için kararlılıkla ilerlemeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.