Yozgat'ı uçuracak proje! 20 bin kişiye ekmek kapısı olacak

Yozgat'ı uçuracak proje! 20 bin kişiye ekmek kapısı olacak
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Boğazlıyan ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, önemli yatırım projeleri ve yerel çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Boğazlıyan ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, önemli yatırım projeleri ve yerel çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Özkan’ın ziyaretleri kapsamında Boğazlıyan’da yapılan projeler ve gelecekte planlanan yatırımların detayları gözler önüne serildi.

Vali Mehmet Ali Özkan, Boğazlıyan ilçesindeki ziyaretlerine Boğazlıyan Kaymakamlığından başladı. Bu ziyarette Vali Özkan’a, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz eşlik etti. Kaymakam Ali Serttaş’tan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Özkan, ilçenin kalkınmasına yönelik projeleri yakından inceledi.

20-bin-istihdam-saglayacak.jpg

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Özkan, Boğazlıyan Belediyesi’ni ziyaret etti. Yeniden Belediye Başkanı seçilen Gökhan Coşar’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Özkan, belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Başkan Coşar, belediye olarak hayata geçirdikleri projeler ve planlanan çalışmalar hakkında Vali Özkan’a bilgi vererek, ilçenin geleceği için fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Coşar, ziyaretin kendileri için oldukça verimli geçtiğini ifade ederek, Vali Özkan’a teşekkür etti.

20-bin-istihdam-saglayacak-2.jpg

Vali Özkan, kurumsal ziyaretlerin ardından Boğazlıyan esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Özkan, vatandaşların sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı. Yozgat’ın huzur ve güven veren bir kent olduğunu vurgulayan Özkan, Yozgat halkının her zaman devletinin yanında olduğunu belirtti.

Vali Özkan’ın Boğazlıyan ziyaretleri kapsamında en önemli duraklarından biri Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi oldu. 107 hektar alan üzerine kurulan OSB’nin durumu ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Özkan, OSB’nin tamamlanmasıyla birlikte 20 bin kişiye istihdam sağlayacağını açıkladı. Bu büyük yatırımın Yozgat ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlayacağını belirten Vali Özkan, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

20-bin-istihdam-saglayacak-3.jpg

Fuat Oktay OSB’de Vali Özkan ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, OSB’nin ilçenin ekonomisine, istihdam ve üretim gücüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Coşar, “Yozgat Valimiz Sayın Mehmet Ali Özkan ile Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgemizi ziyaret ederek ilçemizin ekonomisine güç katacak yatırımları ve devam eden projeleri değerlendirdik. Boğazlıyan’da başarılı bir yatırım iklimi oluşturmaya el ve güç birliğiyle devam edeceğiz” dedi.

Fuat Oktay OSB’nin tamamlanmasıyla birlikte Boğazlıyan’ın ekonomik kalkınmada önemli bir merkez haline gelmesi bekleniyor. 20 bin kişilik istihdam potansiyeli, yerel halk için büyük bir iş kapısı açarken, ilçenin ekonomik gücünü de artıracak. Vali Özkan’ın Boğazlıyan ziyareti, ilçenin gelecekteki yatırımları ve projeleri hakkında önemli ipuçları verdi.

20-bin-istihdam-saglayacak-4.jpg

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın Boğazlıyan’da gerçekleştirdiği ziyaretler, ilçenin kalkınma potansiyelini gözler önüne sererken, yapılan ve yapılması planlanan yatırımların önemini bir kez daha vurguladı. İlçenin ekonomik ve sosyal gelişimi için atılan adımlar, Boğazlıyan’ın geleceğine umutla bakmasını sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.