Yozgat'tan TFF'ye başvuru yapılmıştı! Spor camiasında büyük yankı uyandırdı

Yozgat'tan TFF'ye başvuru yapılmıştı! Spor camiasında büyük yankı uyandırdı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) önerisiyle 2024-2025 Yozgat Amatör Futbol Sezonu’na "Kürşat Kadifekale Sezonu" adını verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) önerisiyle 2024-2025 Yozgat Amatör Futbol Sezonu’na "Kürşat Kadifekale Sezonu" adını verdi. Yozgatlı spor adamı Kürşat Kadifekale'nin adını yaşatmak amacıyla yapılan bu isimlendirme, amatör spor camiasında memnuniyetle karşılandı.

kursat-kadifekale-1.jpg

Kürşat Kadifekale'nin Anısına

Sezonun adı, Bozokspor Hentbol Kulübü Başkanı ve Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) eski Disiplin Kurulu üyesi olan Kürşat Kadifekale’nin anısını yaşatmak amacıyla belirlendi. Yozgat ASKF Başkanı Mustafa Hakan Bektaş, TFF'nin bu onayıyla amatör spor camiası için anlamlı bir adım atıldığını ifade etti. Bektaş, "Kürşat Kadifekale, Yozgat sporuna ve hentboluna önemli katkılarda bulunan bir isimdi. Onun adını amatör futbol sezonunda yaşatacak olmaktan dolayı gururluyuz," dedi.

TFF'den Destek

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu’nun onayıyla hayata geçen bu isimlendirme, Yozgat Amatör Futbol Sezonu’nun Kürşat Kadifekale’yi onurlandırmak adına önemli bir adım olarak görülüyor. Kürşat Kadifekale, sadece hentbolda değil, futbol camiasında da spora olan katkılarıyla biliniyordu. TFF'nin bu desteği, Yozgat spor camiasında olumlu yankılar uyandırdı.

Amatör Kulüplere Mesaj

Yozgat ASKF Başkanı Mustafa Hakan Bektaş, sezonla ilgili yaptığı açıklamada, tüm amatör futbol kulüplerine sağlıklı ve başarılı bir sezon dileklerinde bulundu. Bektaş, "Yozgat amatör spor camiası, bu sezonu Kürşat Kadifekale'nin adını yaşatarak oynayacak. Tüm takımlara başarılar diliyor, centilmenliğin ve dostluğun ön planda olduğu bir sezon olmasını temenni ediyorum," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.