Yozgat'ta nefesler tutulmuştu! Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül müjdeyi verdi

Yozgat'ta nefesler tutulmuştu! Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül müjdeyi verdi
Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulüp Başkanı Bahadır Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulüp Başkanı Bahadır Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül’e nezaket ziyaretinde bulundu. Yılmaz’ın başkanlık ettiği heyet, Akyüzler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Akyüz, Bozok Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şenol Ayaroğlu ve iş insanı Rifat Tarikcı’dan oluştu.

Ziyarette, Başkan Yılmaz, Milletvekili Akgül’e Bozokspor forması hediye etti. Bu jest, takımın destekçileri arasında güçlü bir bağın simgesi olarak değerlendirildi. Milletvekili Akgül, Yozgat’ın 3. Lig’de temsilcisi Bozokspor’un her zaman yanında olacağını ve gerekli destekleri sağlayacağını ifade etti.

akgul-bozokspor-4.jpg

Görüşmede, takımın yaşadığı zorlukların ve karşılaştığı engellerin farkında olduğunu belirten Akgül, bu sıkıntıların çözümü için adımlar atılacağını müjdeledi. Özellikle altyapı, tesisleşme ve finansal konularda destek sağlayacağını vurgulayan Akgül, Bozokspor’un şehir için önemine dikkat çekti ve bu değeri korumak için elinden gelen tüm desteği vereceğini söyledi.

Başkan Bahadır Yılmaz, ziyarete ilişkin olarak “Yozgat Bozokspor başkanı ve yönetim kurulu olarak Milletvekili Abdulkadir Akgül’ü ziyaret ettik. Görüşmede Bozokspor’un her zaman destekleneceğini bildirdi. Şehrimize ve spora olan güçlü desteklerinden dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada ise, “Bu sıcak ve verimli görüşmenin Bozokspor’un geleceği için önemli bir kilometre taşı olduğuna inanıyoruz. Sayın Milletvekilimiz Abdulkadir Akgül’e kulübümüze ve şehrimize gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bozokspor’u daha iyi yarınlara taşımak adına kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

akgul-bozokspor-2.jpg

Yozgat Belediyesi Bozokspor ve Milletvekili Akgül arasındaki bu olumlu görüşme, şehrin spor camiasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bozokspor’un gelecekteki başarıları için güçlü bir destek mesajı veren Akgül, takımın gelişimine katkıda bulunma konusundaki kararlılığını yineledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.