Yozgat'ta heyecan dorukta! Yeni yönetimin belirlendiği açıklandı

Yozgat'ta heyecan dorukta! Yeni yönetimin belirlendiği açıklandı
Yozgat Genç Fenerbahçeliler (GFB) taraftar grubu, 2024-2025 sezonu için yeni yönetim kurulunu belirledi.

Yozgat Genç Fenerbahçeliler (GFB) taraftar grubu, 2024-2025 sezonu için yeni yönetim kurulunu belirledi. Fenerbahçe’ye gönül veren Yozgatlı gençler tarafından kurulan ve yıllardır aktif olarak faaliyet gösteren Yozgat GFB, yeni dönemde de tribünlerdeki coşkusunu sürdürmeye kararlı. Taraftar grubu, Fenerbahçe’ye olan bağlılıklarını ve şehirdeki desteklerini artırmak amacıyla güçlü bir kadro ile yola devam ediyor.

Yozgat GFB’nin 2024-2025 sezonu için seçilen yeni yönetim kurulu, kısa süre önce duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre, yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Başkan: Buğra Ekici

Başkan Yardımcısı: Arda Çetinkaya

Merkez İlçe Sorumlusu: Burak Kırdemir

Organizasyon Sorumluları: Abdulkadir Ekici, Onur Önder, Kürşat Katlan

Üye İlişkileri Sorumlusu: Ferhat Büyüktaş

Sosyal Medya Sorumlusu: Erenay Duman

Tribün Sorumluları: Emre Karadavut, Ali Durak

GFB Yozgat Angel’s: Esra Orhon

gfb2.jpg

Buğra Ekici’nin başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu, Fenerbahçe’ye olan bağlılıklarını daha da pekiştirmek ve Yozgat’ta sarı-lacivertli renklerin coşkusunu en üst seviyeye çıkarmak amacıyla bir dizi yeni proje ve etkinlik planlıyor. Ekici, yeni dönemde Yozgat GFB’nin etkinliklerinin artacağını ve Fenerbahçe’ye olan desteklerinin daha güçlü şekilde devam edeceğini belirtti.

Yozgat GFB Başkanı Buğra Ekici, yeni yönetim kurulu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu onurlu görevin mutluluğunu yaşıyoruz. Fenerbahçe’ye olan sevgimiz ve bağlılığımız her zaman en üst düzeyde olmuştur. Yeni yönetim kurulu olarak, Yozgat’taki Fenerbahçelilerin sesini daha güçlü duyurmak için çalışacağız. Tribünlerdeki coşkumuzu ve sevgimizi daha fazla insana ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Başkan Yardımcısı Arda Çetinkaya ise, Yozgat GFB’nin şehirdeki Fenerbahçe taraftarları için bir buluşma noktası olduğunu vurgulayarak, “Yozgat’taki Fenerbahçeliler olarak kenetlendik. Yeni dönemde de bu birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendireceğiz. Taraftarlarımızın her zaman yanında olacağız ve Fenerbahçe sevgisini yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

Yozgat GFB’nin yeni yönetim kurulu, taraftar grubu üyeleriyle daha yakın ilişkiler kurmayı ve sosyal medyada daha aktif olmayı hedefliyor. Sosyal Medya Sorumlusu Erenay Duman, “Fenerbahçe’ye olan tutkumuzu dijital platformlarda da en iyi şekilde yansıtacağız. Sosyal medyada daha etkin olacak ve taraftarlarımızla güçlü bir iletişim kuracağız” dedi.

Organizasyon Sorumlusu Abdulkadir Ekici ise, önümüzdeki dönemde Yozgat’ta daha fazla etkinlik ve organizasyon düzenleyeceklerini belirtti. Ekici, “Yozgat GFB olarak, sadece tribünlerde değil, şehrin her köşesinde Fenerbahçe’ye olan sevgimizi göstereceğiz. Etkinliklerimizle Yozgat’taki Fenerbahçeliler arasında bir köprü kurmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni yönetim kurulunun duyurulmasıyla birlikte, Yozgat GFB üyeleri arasında büyük bir heyecan ve coşku yaşandı. Taraftar grubu, yeni dönemde de Fenerbahçe’ye olan sevgilerini ve desteklerini en güçlü şekilde ifade etmeye devam edecek. Yozgat GFB, Fenerbahçe’nin hem sahada hem de tribünlerdeki başarısını desteklemek amacıyla çalışmalarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.