Yozgat'ın gururu oldular! Büyük bir başarıya imza attılar

Yozgat'ın gururu oldular! Büyük bir başarıya imza attılar
Yozgat'ın gururu olan Sorgunlu genç atletler, Bursa'da gerçekleştirilen Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda üç altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

Yozgat'ın gururu olan Sorgunlu genç atletler, Bursa'da gerçekleştirilen Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda üç altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar. Bu yıl 30'uncusu düzenlenen Nurullah İvak Atmalar Kupası'na katılan gençler, 269 sporcu arasından sıyrılarak adlarını tüm Türkiye'ye duyurdular.

Sorgun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde Atletizm Antrenörü Adem Öksüz'ün önderliğinde hazırlıklarını sürdüren genç atletler, büyük bir azimle çalışarak bu muhteşem başarıyı elde ettiler. Türkiye'nin dört bir yanından gelen 30 il ve toplamda 269 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada, Yozgatlı gençler adeta fırtına gibi eserek üç altın madalya ile kürsünün zirvesine çıktılar.

Emine Nur Bektaş, Cirit Atma kategorisinde altın madalya kazanırken, Nisa Pekyürek Gülle Atma dalında birinci oldu ve altın madalyanın sahibi oldu. Aynı zamanda Emine Nur Bektaş, Disk Atma yarışında da üstün performansıyla birinci gelerek bir altın madalya daha kazandı. Bu başarılarıyla genç sporcular, Yozgat'ın adını bir kez daha gururla taşıdılar.

yozgatin-gururu-oldular.jpg

Atletizm Antrenörü Adem Öksüz, genç sporcularının gösterdiği performanstan son derece memnun olduğunu belirtti. Öksüz, "Sorgun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcularının elde ettiği başarılar gerçekten gurur verici. Türkiye Şampiyonası'nda üç altın madalya kazanarak Yozgat'ın adını duyurmak çok önemli bir başarı. Bu gençlerin azmi ve çalışma disiplini gerçekten takdire şayan. Bursa'da düzenlenen Nurullah İvak Atmalar Kupası'nda rakiplerini geride bırakarak altın madalyaları almaları, onların ne kadar yetenekli ve başarılı olduğunu gösteriyor." şeklinde konuştu.

Sorgunlu genç atletler, aldıkları bu başarıyla gelecekte de daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorlar. Gençler, antrenörleri Adem Öksüz'ün liderliğinde yoğun bir şekilde çalışarak yeni hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyorlar. Yozgatlı gençlerin bu başarısı, spora ve gençlerin yeteneklerine verilen önemin bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.