Yozgat'ın adını başarılarıyla duyuruyor! Yok mu ona sahip çıkacak bir babayiğit?

Yozgat'ın adını başarılarıyla duyuruyor! Yok mu ona sahip çıkacak bir babayiğit?
Ordu’da bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Triatlon yarışmalarında 2’nci olan milli para yüzücü Rahmi Ersoy, sponsor desteği ihtiyacını dile getirdi.

Ordu’da bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Triatlon yarışmalarında 2’nci olan milli para yüzücü Rahmi Ersoy, sponsor desteği ihtiyacını dile getirdi. Yozgat’ta 13 yaşında geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybeden 30 yaşındaki sporcu, azmi ve başarılarıyla dikkat çekiyor.

Ordu’da düzenlenen Triatlon yarışmaları, 20 ilden 400 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Yozgat adına yarışmalara katılan Rahmi Ersoy, yüzme, bisiklet ve koşu olmak üzere üç ayrı parkurda kendi imkanlarıyla yarışarak dereceye girmeyi başardı.

milli-yuzucu-sponsor-destegi-bekliyor-8.jpg

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliği ile düzenlenen Ordu Triatlon Türkiye Kupası Yarışlarında Erkekler PTS4 kategorisinde yarışan Ersoy, uygun olmayan bir bisikletle katılmasına rağmen parkuru 1 saat 40 dakikada tamamlayarak ikinci oldu. Ersoy, bu başarısının kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

Rahmi Ersoy, yarışmalara katılabilmek ve daha iyi dereceler elde edebilmek için sponsor desteğine ihtiyaç duyduğunu vurguladı. “Bu kulvarda artık ben de varım ve uluslararası yarışmalarda ülkemi ve Yozgat’ı temsil etmek istiyorum. Çalışmalarımı kendi imkanlarımla yürütmeye çalışıyorum. Fakat sponsor desteğine ihtiyacım var. Triatlon sponsor desteği olmadan yapılamıyor. Her türlü desteğe ihtiyacım var” dedi.

yuzucu-rahmi-ersoy.jpg

Ersoy, sponsor desteğiyle daha iyi ekipman ve antrenman imkanlarına sahip olabileceğini ve bu sayede ulusal ve uluslararası yarışmalarda daha büyük başarılara imza atabileceğini belirtti. “İlk defa katıldığım bu yarışmalarda tecrübesiz olmama rağmen iyi bir performans sergileyerek 2’nci olarak tamamlamam benim için büyük bir başarıdır” diyen Ersoy, spor kariyerinde yeni hedeflere doğru emin adımlarla ilerlediğini ifade etti.

milli-yuzucu-sponsor-destegi-bekliyor-1.jpg

Rahmi Ersoy, 13 yaşında geçirdiği trafik kazasının ardından sağ kolunu kaybetmesine rağmen spora olan tutkusunu yitirmedi ve bu süreçte büyük bir azim ve kararlılık gösterdi. “Bu azimle çalışmalarıma devam edeceğim ve sponsorların desteğiyle daha büyük başarılara imza atacağıma inanıyorum” dedi.

Yozgatlı milli yüzücü Rahmi Ersoy, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sponsor desteği ile daha büyük başarılar elde etmeyi hedefleyen Ersoy, Türk sporunun gururu olmaya aday. Sponsorların desteğiyle daha iyi ekipman ve antrenman imkanlarına sahip olarak, ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.