Yozgat Belediyesi Bozokspor'a destek çığ gibi büyüyor! Son rakam 7 milyona ulaştı

Yozgat Belediyesi Bozokspor'a destek çığ gibi büyüyor! Son rakam 7 milyona ulaştı
Yozgat, 3. Lig'de mücadele eden Yozgat Belediyesi Bozokspor'a verilen büyük destekle gündeme geldi.

Yozgat, 3. Lig'de mücadele eden Yozgat Belediyesi Bozokspor'a verilen büyük destekle gündeme geldi. Astor Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Enver Geçgel ve Zonex Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kurt, kulübe toplamda 7 milyon lira yardımda bulundu. Bu büyük katkı, kulübün yeni sezonda daha güçlü bir şekilde sahaya çıkmasına olanak tanıyacak.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, yapılan yardımdan ötürü memnuniyetini dile getirerek, Geçgel ve Kurt’a Yozgat Bozokspor adına teşekkür etti. Vali Özkan, kulübün ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik böylesine önemli bir desteğin, kulübün başarısına büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Vali Özkan açıklamasında, “Bu önemli yardımın kulübümüzle buluşmasına vesile olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Boğazlıyanlı hemşehrimiz Feti Yıldız ve Mamak Belediyesi Meclis Üyesi Ankaralı hemşehrimiz Selim Kurt’a Yozgat’tan selam ve şükranlarımızı iletiyoruz. Yozgat Bozokspor’un 3. Lig'de başarılı bir sezon geçirmesi için elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu yardım, kulübümüzün daha büyük başarılara imza atmasında önemli bir rol oynayacaktır,” dedi.

Yozgat Bozokspor, bu sezon TFF 3. Lig'de mücadele edecek ve yönetim, kulübün hem saha içi hem de dışı performansını artırmak için yoğun çaba sarf ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.