Yozgat'ta kongre heyecanı yaşanıyor! Yerköy ve Sarıkaya’da Ak Parti'nin mevcut başkanları yeniden seçildi

Yozgat'ta kongre heyecanı yaşanıyor! Yerköy ve Sarıkaya’da Ak Parti'nin mevcut başkanları yeniden seçildi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerköy İlçe Başkanlığı, 8. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Mevcut başkan Selahattin Atalay, tek listeyle girdiği seçimde güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerköy İlçe Başkanlığı, 8. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Mevcut başkan Selahattin Atalay, tek listeyle girdiği seçimde güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi. Kongre, yoğun bir katılımla dikkat çekti ve partililerin coşkulu destekleriyle yapıldı.

Sarıkaya’da Ufuk Öcal Yeniden Başkan Seçildi

Sarıkaya İlçe Başkanlığı Kongresi’nde de benzer bir durum yaşandı. Ufuk Öcal, tek listeyle katıldığı seçimde yeniden ilçe başkanı olarak seçildi. Her iki ilçede gerçekleştirilen kongrelerin, AK Parti’nin yerel örgütlenme gücünü bir kez daha pekiştirdiği gözlemlendi.

yerkoy5.jpg

Kongrelere Yoğun İlgi

Yerköy ve Sarıkaya’da düzenlenen kongrelere, AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, AK Parti İl Başkanı Çelebi Altuntaş, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal, Merkez İlçe Başkanı Muhammed Ali Gün, Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan ve Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan gibi önemli isimler katıldı. Kongrelerde, partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaşın da yoğun ilgisi dikkat çekti.

Başkanlardan Hizmet Vurgusu

Seçimlerin ardından yapılan konuşmalarda, hem Selahattin Atalay hem de Ufuk Öcal, partinin ilçelerindeki başarısını sürdürme kararlılığını dile getirdiler. Atalay, “Birlik ve beraberlik içinde, Yerköy için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Öcal ise Sarıkaya’da AK Parti’nin gücünü artırarak, ilçeye daha fazla hizmet getirme hedeflerini vurguladı.

yerkoy4.jpg

Vekillerden Birlik ve Beraberlik Mesajı

Kongrede konuşan milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, birlik ve beraberlik mesajları vererek, AK Parti teşkilatlarının ilçelerdeki çalışmalarına değindiler. Akgül, “Bu kongreler, partimizdeki kardeşlik ve dayanışma ruhunun en güzel göstergesidir” ifadesini kullanırken, Şahan da kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, AK Parti’nin Yozgat’ta ve ilçelerinde güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.