Yeniden Refah Partisi'nin Yozgat'taki yeni hedefi bakın neymiş

Yeniden Refah Partisi'nin Yozgat'taki yeni hedefi bakın neymiş
Ağustos ayı İl Divan Kurulu toplantısının başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirten Adıgözel, toplantıya Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci ve sosyal medya başkanının katıldığını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Yozgat İl Başkanı Süleyman Adıgözel, partisinin son İl Divan Kurulu Toplantısı ve Yozgat’taki faaliyetleri hakkında önemli bilgiler paylaştı. Adıgözel, toplantının ardından düzenlediği basın toplantısında, parti çalışmaları ve gelecek planları hakkında detaylar verdi.

Ağustos ayı İl Divan Kurulu toplantısının başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirten Adıgözel, toplantıya Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci ve sosyal medya başkanının katıldığını söyledi. Toplantıda, esnaf ziyaretlerinin yapıldığını, Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın güncel olaylar ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdiğini ifade eden Adıgözel, ilçe başkanlarının da ilçelerinde yürüttükleri projeleri paylaştığını belirtti. Adıgözel, “Bu toplantılarımız, her ay düzenli olarak yapıyoruz. Geçen ay da yapmıştık. Genel merkezden Fatih Bey toplantımıza katıldıktan sonra Çorum’a geçti” dedi.

Yozgat’taki çalışmalarına ve hedeflerine dair bilgiler veren Adıgözel, parti olarak genel seçimler için hazırlık sürecine girdiklerini belirtti. İlk olarak kongrelerin düzenleneceğini açıklayan Adıgözel, il başkanları toplantılarında ilçe başkanlarına eğitim verileceğini ve eğitim sonrası kongre hazırlıklarına geçileceğini ifade etti. “Eğitim toplantısını tamamlamadan ilçe başkanları kongre hazırlığına geçmeyecek. Önceliğimiz eğitim vererek ilçe başkanlarını donanımlı hale getirmek” diyen Adıgözel, ardından seçim süreci hazırlıklarına odaklanacaklarını söyledi.

Yozgat’ta bir milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini belirten Adıgözel, “14 ilçe tek yürek olarak bu hedefe ulaşacağız. Amacımız Yozgat’ın en iyi şekilde temsil edilmesini sağlamak” şeklinde konuştu. Ayrıca, parti olarak halkın güvenini boşa çıkarmayacaklarını ve Yozgat’ı daha güzel bir hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Adıgözel, açıklamalarını “Partimiz ve kapımız halkımıza her zaman açıktır. Vatandaşımız bize güvensin, biz de onlara güveniyoruz. Bu güveni boşa çıkarmadan Yozgat’ı daha iyi bir seviyeye getirmek için mücadele edeceğiz” şeklinde sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.