Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Yozgat'a geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Yozgat'a geldi
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yozgat Belediye Başkanlığı'na hayırlı olsun ziyareti için Yozgat’a geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yozgat Belediye Başkanlığı'na hayırlı olsun ziyareti için Yozgat’a geldi. Yozgat’ta milli görüş belediyeciliği ve ahlaklı belediyeciliği döneminin başladığını belirten Erbakan, Yozgat’ı layık olduğu yere taşıyacaklarını ifade etti. Erbakan, Yozgat Belediye Başkanlığına seçilen Kazım Arslan’a görevinde başarılar diledi.

2.jpeg

Fatih Erbakan, yaptığı açıklamada Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ı tebrik ederek, seçim döneminden bu yana Yozgat için yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Arslan’ın tecrübeli bir belediye başkanı olduğunu ve daha önce de Yozgat’a hayırlı hizmetler sunduğunu vurgulayan Erbakan, Arslan’ın Yozgat’ın sorunlarını bilen ve bu sorunlarla yakından ilgilenen bir yerel lider olduğunu belirtti. Yeni dönemde de milli görüş belediyeciliği ile ahlaklı belediyecilikle Yozgat’ta sorunlara çözüm bulunacağına inandığını söyledi.

3.jpeg

Erbakan, konuşmasına şöyle devam etti: “Ahlaklı belediyecilik her şeyden önce adalet demektir. Adaletin iki boyutu var: birincisi işin ehline verilmesi, yani adamcılığın, kayırmacılığın, torpilin ve adaletsizliğin ortadan kaldırılması. İkincisi ise hizmetlerin adil bir şekilde, en öncelikli ve en çok ihtiyaç duyulan yerlerden başlamak üzere tüm şehre iletilmesidir. İnşallah başkanımız burada bu adaleti tesis edecek. Ayrıca ahlaklı belediyecilik bereket demektir. Bereket, borcun ve faizin olmadığı denk bütçenin gerçekleştirilmesi anlamına gelir. Milli görüş belediyeciliği ve ahlaklı belediyecilik bunu gerektirir. Başkanımızın bunu hayata geçireceğine inanıyorum ve bu yönde çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.”

Erbakan, ahlaklı belediyecilik anlayışının, belediye hizmetlerinin ibadet olarak yapılmasını içerdiğini belirtti. “Rüşvetin, yolsuzluğun, haksız zenginleşmenin ve hırsızlığın olmadığı bir belediyecilik anlayışı. Belediye başkanlığı makamlarının ticaret makamı olarak değil ibadet makamı olarak görüldüğü bir belediyecilik anlayışı. Ahlaklı belediyecilik ve milli görüş belediyeciliği, adalet, bereket, ibadet ve hizmet demektir. Başkanımızın projelerinden olan Konut Projesi'ni hayata geçiriyor. Ayrıca, Yozgat’ın batısında bulunan galericiler sitesini hayata geçiriyor. Sokak hayvanlarının korunması ve vatandaşın sağlığının güvence altına alınması için Evcil Kent Projesi'ni başlatıyor. Bu hizmetlerin devamı gelecek ve Yozgat halkının güvenine başkanımız yapacağı hayırlı hizmetlerle layık olacak. Yozgat’ta yeni bir dönem başladı. Milli görüş belediyeciliği ve ahlaklı belediyeciliği dönemi başladı. İnşallah yerelde adil düzeni, adaletli ve ahlaklı belediyeciliği hakim kılacağız. Yozgat’ı layık olduğu yere hep birlikte taşıyacağız.”

4.jpeg

Genel Başkan Fatih Erbakan, Yozgat ziyaretinin ardından Sorgun Araplı Belediyesi ve Kadışehri Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Bu ziyaretler sırasında da belediyecilikte adalet, ahlak ve hizmet ilkelerinin önemine vurgu yapan Erbakan, milli görüş belediyeciliğinin Yozgat ve çevresine hayırlı hizmetler getireceğine olan inancını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.