MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu'ndan önemli mesajlar: Bahaneler üretmeyeceğiz!

MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu'ndan önemli mesajlar: Bahaneler üretmeyeceğiz!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Irgatoğlu, Yozgat’ta MHP’nin ikinci parti konumunda olduğunu belirterek, “Bir sonraki seçimde belediye başkanlığını kazandığımız zaman, bir önceki belediyeyi eleştirerek bahane üretmeyeceğiz” dedi. MHP’nin belediye meclisinde çoğunlukta olmasının tecrübe kazandırdığını ifade eden Irgatoğlu, gelecek seçimlere daha güçlü hazırlandıklarını vurguladı.

"Çoğunluk Bize Tecrübe Kazandırıyor"

MHP’nin Yozgat Belediye Meclisi’nde çoğunlukta olmasıyla ilgili İleri Gazetesi'ne konuşan Irgatoğlu, “Yozgat’ın yararına olacak her konuda Belediye Başkanı Kazım Arslan’a destek verdik. Belediye meclisinde çoğunluğun bizde olması, hem partimiz hem de teşkilatımız için büyük bir tecrübe oldu. Milliyetçi Hareket Partisi, Yozgat’ta hem belediye hem de genel seçimlerde her zaman en çok oy alma potansiyeline sahip bir partidir. Bir sonraki seçimlerde de daha güçlü bir şekilde belediye seçimlerine hazırlanacağız. Bu süreçte Yozgat’ın menfaatine olan her konuda varız; ancak halkın yararına olmayan konularda da gerekli itirazlarımızı yapıyoruz” şeklinde konuştu.

"7 İlçede Zafere Ulaştık"

MHP’nin Yozgat’taki başarısına değinen Başkan Irgatoğlu, “Belediye seçimlerinin ardından Yozgat’ın 7 ilçesinde belediye başkanlığı kazandık. Bu ilçelerdeki belediye başkanlarımız, ilçe teşkilatlarımızla birlikte memleketlerine hizmet etmeye devam ediyorlar. Milletvekilimiz Ethem Sedef, genel merkezimiz ve teşkilatlarımızla birlikte belediye başkanlarımızın yanındayız. Sorunların çözümüne katkı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. İlçe başkanlarımız da partimizin programlarına uygun şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bizim için en önemli hedef, Milliyetçi Hareket Partisi’nin daha da ileriye gitmesini sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

"Yozgat’ta İkinci Parti Olduk"

Başkan Irgatoğlu, MHP’nin Yozgat’taki siyasi konumuna da dikkat çekerek, “Yozgat merkezde ikinci parti olduk. Daha önceki seçimlerde de ikinci partiydik, sadece 2019 seçimlerinde üçüncü parti konumundaydık. Bu başarı, parti teşkilatımızın yoğun çalışmaları sayesinde elde edildi. Hemşehrilerimizin bize olan güveniyle bir sonraki seçimlerde belediye başkanlığını kazanacağımıza inanıyoruz. Meclis üyelerimizin çoğunlukta olması, belediye çalışmalarını daha iyi anlamamıza ve değerlendirmemize olanak tanıyor” dedi.

“Üretken Belediyeciliği Tanıtacağız”

İrgatoğlu, bir sonraki dönemde Yozgat’ta belediye başkanlığını kazanmaları durumunda bahanelere sığınmadan çalışacaklarını belirterek, “MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını Yozgat’a tanıtacağız. Belediyeye hizmet etmekten geri durmayacağız. Personel yetersizliği ya da başka sorunlar bahane edilmeyecek. Yozgat için elimizden geleni yapacağız ve bu süreci sorunsuz bir şekilde yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

"Halkla İç İçe Olmaya Devam Edeceğiz"

Meclis tatilinde sahada yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Irgatoğlu, “Milletvekilimiz Ethem Sedef ile birlikte meclis tatilinde Yozgat ve ilçelerinde halkımızla iç içe olduk. Köylerde, beldelerde vatandaşlarımızın taleplerini dinledik ve not aldık. Bu dönemde de halkın içinde olmaya devam edeceğiz. Vekilimiz Ankara’da görevde olsa da Yozgat ziyaretlerini sürdürecek. Partililerimizle ve hemşehrilerimizle bir arada olmayı sürdüreceğiz” dedi.

"Yozgat Belediyesi Bozokspor Yozgat’ın Takımıdır"

Başkan Irgatoğlu, Yozgat’ın spor faaliyetlerine de değinerek Yozgat Belediyesi Bozokspor’a olan desteklerinin devam ettiğini vurguladı. Yozgat Belediyesi Bozokspor’un yeni bir takım olduğunu ve ligde tecrübeli takımların yer aldığını belirten Irgatoğlu, “Yozgat Belediyesi Bozokspor Yozgat’ın takımıdır ve lige tutunabileceğine inanıyoruz. Stadyumun yapılması için milletvekilimizin çalışmaları devam ediyor. En kısa zamanda Yozgat’ın modern bir stadyuma kavuşacağına inanıyoruz. Yozgat Belediyesi Bozokspor’un başarısı için maddi ve manevi desteklerimiz sürecek” dedi.

MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu’nun açıklamaları, partinin Yozgat’taki çalışmalarına ışık tutarken, gelecekteki hedeflerine yönelik önemli ipuçları verdi. Irgatoğlu, MHP’nin Yozgat’taki konumunu güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.