Ak Parti Yozgat için harekete geçti! Kentteki tüm eksiklikler genel merkeze iletilecek

Ak Parti Yozgat için harekete geçti! Kentteki tüm eksiklikler genel merkeze iletilecek
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri ve Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Türkiye genelinde düzenlenen “Türkiye Buluşmaları” programı kapsamında Yozgat’ta çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri ve Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Türkiye genelinde düzenlenen “Türkiye Buluşmaları” programı kapsamında Yozgat’ta çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. İleri Gazetesi'ne Programın Yozgat ayağına ilişkin değerlendirmelerde bulunan İleri ve Akgül, pvatandaşların taleplerinin ve şehrin eksiklerinin parti genel merkezine iletildiğini vurguladı.

"Yozgat’ta Olmak Bizim İçin Ayrı Bir Mutluluk"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Yozgat’ta gerçekleştirilen programın kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirterek, “Yozgat, bu memleket için çok büyük fedakârlıklar yapmış, çok sayıda şehit vermiş bir ilimiz. Bu nedenle burada bulunmak, bu anlamlı programı burada yapmak bizim için çok özel. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Onların sayesinde bugün güçlü bir Türkiye var,” ifadelerini kullandı.

ziraat-turkiye-kupasi-2-eleme-turu-musabakalarinin-1.jpg

İleri, sabah erken saatlerde şehitliği ziyaret ederek başladıkları program kapsamında teşkilat mensupları, vatandaşlar, esnaf ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldiklerini belirtti. İleri, “AK Parti olarak biz sahada olmayı sürdürüyoruz. Her zaman halkımızın arasında olduk, onların taleplerini, sıkıntılarını dinledik. Şu an kongre sürecine hazırlanıyoruz. Bu süreçte de teşkilatlarımızla istişarelerde bulunarak, daha güçlü bir yapı inşa etmeye çalışıyoruz. Sorumluluklarımız çok büyük. Türkiye Yüzyılı vizyonunda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’yi daha güçlü bir konuma taşımak için tüm enerjimizle çalışmaya devam ediyoruz,” dedi.

"Yozgat AK Parti Döneminde Büyük Yatırımlar Aldı"

Yozgat’ın, AK Parti iktidarı döneminde önemli yatırımlar aldığına dikkat çeken Ömer İleri, “Yozgat, AK Parti hükümetleri döneminde hızlı tren, üniversite ve şehir hastanesi gibi birçok büyük yatırım aldı. Bu yatırımların artarak devam edeceğini söyleyebilirim. Ancak sadece yatırımlar değil, Türkiye Yüzyılı sürecinde Türkiye’nin dünya genelinde ne kadar önemli bir ülke olduğunu unutmamamız gerekiyor. Milletimizin, Yozgatlı hemşehrilerimizin de bu bilinci taşıdığını görüyoruz. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyorlar ve Türkiye’nin güçlü bir şekilde kalkınma sürecini sürdürmesinin ne kadar önemli olduğunu biliyorlar. Biz de bu desteğe layık olabilmek adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz,” diye konuştu.

akgul.jpg

"Yozgat’ın Eksiklerini Genel Merkezimize İleteceğiz"

Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül de “Türkiye Buluşmaları” programı kapsamında Yozgat’ta ve ilçelerinde gerçekleştirilen ziyaretler hakkında bilgi verdi. Programın amacının halkın sorunlarını dinlemek ve bu sorunları parti genel merkezine iletmek olduğunu vurgulayan Akgül, “Bugün burada birçok milletvekilimizle beraber Yozgat’ın dört bir yanına yayıldık. Ben Yozgat’ta programlar yaparken, diğer milletvekillerimiz ilçelerde temaslarda bulunuyor. Amacımız vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek ve çözümler üretmek. Yaptıklarımızı, yapmamız gerekenleri analiz ederek genel merkezimize ileteceğiz. Eksiklerimizi tespit edip, yeni bir program oluşturacağız. Bu programla Türkiye’ye güçlü bir giriş yapacağız,” dedi.

"Yozgat Vatandaşı Olarak Eksiklerimizi İletiyorum"

Yozgatlı bir milletvekili olarak Yozgat’ın sorunlarını çözme noktasında büyük bir sorumluluk taşıdığını belirten Akgül, “Biz burada ev sahibiyiz. Ancak sadece Yozgat’ta değil, diğer illere de katılım gösteriyorum. Bugün burada Genel Başkan Yardımcımız Ömer İleri ve birçok milletvekilimizle birlikteyiz. Amacımız, Yozgat’ın sorunlarını genel merkeze en iyi şekilde iletmek. Yozgatlı bir vatandaş olarak ben de burada sizlerle birlikte eksiklerimizi, dertlerimizi genel merkezimize iletiyorum,” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum