Yozgat'tan Ankara'ya çıkarma yaptı! Kentte yapılan tüm faaliyetler hakkında bilgi verdi

Yozgat'tan Ankara'ya çıkarma yaptı! Kentte yapılan tüm faaliyetler hakkında bilgi verdi
Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef'i ziyaret ederek, ilçede yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef'i ziyaret ederek, ilçede yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Ekinci, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Meclisteki kapımız, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef'i ziyaret ettik. İlçemizle alakalı yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Yoğun meclis temposuna rağmen hemşehrilerinin derdiyle hemhal olan değerli vekilimize teşekkür eder, kolaylıklar dileriz." ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında Başkan Ekinci, Sorgun’da gerçekleştirilen projeler ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar hakkında detaylı bilgiler sundu. İlçenin kalkınması için yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlatan Ekinci, özellikle altyapı, üstyapı ve sosyal projeler üzerinde durdu.

ziyarette-sorgun-konusuldu.jpg

Başkan Ekinci, ilçede tamamlanmış ve devam eden projelerden bahsederek, özellikle altyapı çalışmaları ve yeni sosyal tesislerin yapımı konusuna dikkat çekti. Ekinci, "İlçemizde alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kanalizasyon ve içme suyu şebekelerinin yenilenmesi ile ilgili önemli adımlar attık. Ayrıca, vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak yeni parklar ve spor alanları inşa ediyoruz." dedi.

Ekinci, eğitim ve sağlık alanında yapılan yatırımları da vurguladı. İlçeye yeni okullar kazandırmak için yapılan çalışmaların yanı sıra mevcut okulların yenilenmesi ve modernizasyonu konusunda önemli adımlar attıklarını belirtti. Sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması amacıyla da yeni sağlık ocakları ve aile sağlığı merkezleri inşa ettiklerini ifade etti.

Başkan Ekinci, tarım ve hayvancılıkla geçinen Sorgun halkının desteklenmesi amacıyla çeşitli projeler geliştirdiklerini de aktardı. Çiftçilere yönelik eğitim programları düzenlediklerini ve modern tarım tekniklerinin yaygınlaştırılması için çalıştıklarını söyleyen Ekinci, "Çiftçilerimize her alanda destek olmaya devam ediyoruz. Modern sulama tekniklerinin yanı sıra organik tarımın yaygınlaşması için çalışmalar yürütüyoruz." dedi.

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ise Başkan Ekinci'ye teşekkür ederek, ilçede yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve her zaman destek olmaya hazır olduğunu belirtti. Sedef, "Sorgun ilçemizin gelişmesi ve halkımızın refah seviyesinin yükselmesi için Belediye Başkanımızın yanındayız. Yapılan her çalışmayı takdir ediyor ve destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Ekinci, ziyaretin sonunda Sorgun’un geleceği için planladıkları projelerden de bahsederek, ilçeyi daha yaşanabilir ve modern bir hale getirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Ekinci, "Sorgun'un geleceği için büyük hedeflerimiz var. İlçemizi her alanda daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Ziyaret, Sorgun halkının beklentilerini ve taleplerini iletmek açısından önemli bir fırsat olarak değerlendirildi. Başkan Ekinci ve Milletvekili Sedef, ilçenin kalkınması ve gelişmesi adına birlikte çalışmanın önemini vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.