Yozgat'ta operasyonlar dalga dalga büyüyor! Çok sayıda tutuklama var

Yozgat'ta operasyonlar dalga dalga büyüyor! Çok sayıda tutuklama var
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, 04 - 12 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonla aranan şahısları yakalayarak adli makamlara teslim etti.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, 04 - 12 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonla aranan şahısları yakalayarak adli makamlara teslim etti. Bu operasyon kapsamında merkez, Boğazlıyan ve Yerköy ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalarda 6 şahıs tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyetleri tespit etme ve failleri adli mercilere teslim etme amacıyla çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi. Bu çerçevede gerçekleştirilen operasyon sonucunda 6 şahsın yakalandığı ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklandığı ifade edildi.

Yakalanan şahıslar arasında 'Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık', 'Resmi Belgede Sahtecilik', 'Dolandırıcılık', 'Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak veya Kullanmak', 'Askeri Ceza Kanuna Muhalefet', 'Nafaka Hükümlerine Uymamak' ve 'Hakaret' suçlarından aranan şahısların olduğu belirtildi.

O.T. isimli şahsın '13 yıl 10 ay', D.S. isimli şahsın '5 yıl 3 ay', B.C.K. isimli şahsın '2 yıl', A.E. isimli şahsın '5 yıl', M.Ü. isimli şahsın '3 ay' ve İ.Y. isimli şahsın '11 ay 20 gün' kesinleşmiş hapis cezaları bulunduğu kaydedildi. Şahısların Yozgat'ın çeşitli ilçelerinde yakalandığı belirtilirken, işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine konuldukları bildirildi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarına gece gündüz devam edeceklerini vurgulayarak, halkın desteğiyle titiz ve gayretli bir şekilde suçluların yakalanması ve adaletin sağlanması için çaba harcadıklarını belirtti.

Haberin yayınlanmasının ardından Yozgat genelinde halk arasında güven ve memnuniyet duygularının arttığı gözlemlenirken, İl Jandarma Komutanlığı'nın başarılı operasyonlarıyla suçluların adalet önüne çıkarılmasının önemi bir kez daha vurgulanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.