Yozgat'ta önemli bir adım atıldı! Birlik beraberliğin göstergesi oldu

Yozgat'ta önemli bir adım atıldı! Birlik beraberliğin göstergesi oldu
Yozgat'ta, Vali Mehmet Ali Özkan ve Belediye Başkanı Kazım Arslan öncülüğünde esnafı desteklemek adına önemli bir adım atıldı.

Yozgat'ta, Vali Mehmet Ali Özkan ve Belediye Başkanı Kazım Arslan öncülüğünde esnafı desteklemek adına önemli bir adım atıldı. Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından düzenlenen kahvaltı programı, şehrin ekonomisine katkı sağlayan esnafın bir araya gelmesine vesile oldu.

esnfala-bulustuar-10.jpg

Kahvaltı programına katılan Vali Özkan ve Başkan Arslan, esnaflarla samimi bir ortamda buluşarak isteklerini ve önerilerini dinledi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, Vali Özkan'ın esnaflarla uzun uzun sohbet ederek hatırlarını sorduğu ve hayırlı işler dileğinde bulunduğu belirtildi.

esnfala-bulustuar-8.jpg

Program sonrasında Vali Mehmet Ali Özkan ve Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat'ın Un Pazarı'nda bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundular. Bu ziyaretler sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Vali Özkan ve Başkan Arslan, şehirdeki güncel gelişmeleri, talep ve sorunları da doğrudan dinleme fırsatı buldular.

esnfala-bulustuar-9.jpg

Vali Özkan, sektördeki güncel gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve esnafın taleplerini dikkate aldıklarını belirtti. Özellikle şehrin ekonomisine katkı sağlayan her kesimi önemsediklerini vurgulayan Vali Özkan, esnafla olan samimi diyalogların devam edeceğini ifade etti.

esnfala-bulustuar-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.