Yozgat'ta merakla bekleniyordu! Projeye hayata geçiriliyor

Yozgat'ta merakla bekleniyordu! Projeye hayata geçiriliyor
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, seçim sürecinde vaat ettiği projelerden biri olan Nohutlu Tepe Bungalov Otel Projesi’nin inşaatına başladı.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, seçim sürecinde vaat ettiği projelerden biri olan Nohutlu Tepe Bungalov Otel Projesi’nin inşaatına başladı. Şehirde kültür ve spor turizmine önemli katkılar sunması beklenen bu proje, Yozgat’ın geleceği için umut vadediyor.

b-e-l-e-d-i-y-e2.jpg

Başkan Kazım Arslan, projeyi yerinde inceleyerek yaptığı açıklamada, “Bugün, Yozgat için büyük bir projenin başlangıcını yapıyoruz. İnşallah bu projeyi güzel ve verimli bir şekilde tamamlamak nasip olur” dedi. Arslan, seçilmeden önce kamuoyuna sundukları birçok projeden birinin de Nohutlu Tepe Bungalov Otel Projesi olduğunu vurgulayarak, “Bu otel projesinin Yozgat’a spor ve kültür açısından büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Nohutlu Tepesi, şehir manzarası ile harika bir seyir imkanı sunuyor. Ayrıca, bu bölgenin arkasında Spor Vadisi yer alıyor ve bu iki alanı entegre etmek istiyoruz. İlerde planladığımız dağ kızağı ile birlikte bu alandan Spor Vadisi’ne kolayca ulaşım sağlanacak” şeklinde konuştu.

b-e-l-e-d-i-y-e.jpg

Arslan, projenin hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, “Belediye başkanlığımızın üçüncü ayında Yozgat’a böyle güzel bir projeyi başlatmış olduk. Kısa süre içerisinde bu projeyi tamamlayacağız. Bir aksilik olmazsa yılbaşında otelimiz faaliyete geçmiş olacak. Bu proje, Yozgat’ın gelişmesine büyük bir katkı sağlayacak. Göreve başladığımızdan beri öncelikli olarak belediyenin idari ve mali yapısını düzenledik. Bu konuyu Yozgatlı hemşehrilerimizle zaman zaman paylaştık. Bizim uğraşımız sadece belediyenin içerisinde değil. Aynı zamanda işimizi de yapacağız. Üç ay içerisinde böyle büyük bir projeyi başlatmak belediyecilik açısından büyük bir başarıdır. Görev süremizi tamamlarken söz verdiğimiz bütün işleri yapmış bir başkan olarak halkımızın karşısına çıkacağız. Yozgat için söylenecek çok şey var ve yapılacak çok iş var” ifadelerini kullandı.

b-e-l-e-d-i-y-e3.jpg

Hiçbir engel ve zorlama karşısında yoldan dönmeyeceklerini vurgulayan Arslan, “Biz inanıyoruz, yapacaklarımıza inanıyoruz ve başaracağız. Seçim öncesinde bir takım şeyler söylendi. Hizmet edemez, yapamaz denildi ama herkesin de gördüğü gibi Yozgat’a üç ay içerisinde çok güzel işler yaptık. Belediyenin ödemeleri belirli ölçüde düzene sokuldu. Göreve geldiğimizden bu yana dört büyük proje başlatıldı. Bunlar; Evcil Köy Projesi, Şehri Huzur Yapı Kooperatifi Projesi, şehirdeki tarihi yapıları restorasyonu ve yenilenmesi çalışmaları ile seçim öncesinde söz verdiğimiz Bungalov Otel Projesi. Biz çalışıyoruz, işimizi yapıyoruz ve en güzel şekilde biliyoruz. Yozgat’ı seven herkesi, sevdası Yozgat olan herkesi bu gayretimize ve inancımıza destek olmaya çağırıyoruz. Destek olmasalar bile köstek olmamalarını bekliyoruz. Bu işi yapacağız, kimsenin şüphesi olmasın. Hiçbir zorluk bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Verdiğimiz bütün sözleri yerine getiririz. Halkımızın karşısına her zaman yüz akı ile çıktık, bundan sonra da yüz akı ile çıkarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.