Yozgat'ta Jandarma ekipleri harekete geçti! Üç şüpheli isim tutuklandı

Yozgat'ta Jandarma ekipleri harekete geçti! Üç şüpheli isim tutuklandı
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden gelen bir ihbar üzerine Aydıncık ilçesine bağlı bir köyde meydana gelen olaya müdahale etti. İhbarın ardından harekete geçen ekipler, can ve mal güvenliğini sağlamak için olay yerine intikal etti

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden gelen bir ihbar üzerine Aydıncık ilçesine bağlı bir köyde meydana gelen olaya müdahale etti. İhbarın ardından harekete geçen ekipler, can ve mal güvenliğini sağlamak için olay yerine intikal etti.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, Aydıncık ilçesine bağlı x köyünde havaya ateş açıldığı ihbarı üzerine ekiplerin hızla harekete geçtiği belirtildi. Çekerek Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda, köyde düğün yapılan iki farklı noktada (B.U.), (O.T.) ve (H.T.) isimli üç şüphelinin havaya ateş açtığının tespit edildiği ifade edildi.

ihbar-uzerine-harekete-gectiler.jpg

Yakalanan üç şahsın üzerinde yapılan aramada 1 adet 7,65 mm tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca ve 14 fişeğin ele geçirildiği belirtildi. Tutuklanan şüphelilerin adli süreçlerinin devam ettiği ve Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'nın can ve mal güvenliğini sağlamak adına suç ve suçlularla mücadelede kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Olayla ilgili olarak Aydıncık ilçesi sakinleri de endişe ve şaşkınlıklarını dile getirdi. Köyde yaşayan bir vatandaş, "Bu tarz olayların yaşanması bizi oldukça tedirgin ediyor. Jandarma ekiplerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Diğer yandan, Aydıncık ilçesinde son zamanlarda artan benzer olaylar nedeniyle yetkililerin bölgeye özel bir önem verdiği ve güvenlik tedbirlerini artırdığı belirtildi. Halkın da bu tür durumlarda daha dikkatli olması ve şüpheli durumları derhal ilgili mercilere bildirmesi gerektiği hatırlatıldı.

Olayın detaylarına ilişkin soruşturma devam ederken, jandarma ekiplerinin bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri aldığı bildirildi. Kamuoyu, gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.