Yozgat'ta arazi anlaşması kanlı bitmişti! Kan donduran olayda yeni gelişme var

Yozgat'ta arazi anlaşması kanlı bitmişti! Kan donduran olayda yeni gelişme var
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, uzun süredir aranan suçluların yakalanmasına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, uzun süredir aranan suçluların yakalanmasına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. 2013 yılında işlediği cinayet sebebiyle "Yakın Akrabayı Töre Saikiyle Öldürme" suçundan 37 yıl 9 ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.K., Yerköy'de yapılan titiz bir operasyonla yakalandı.

N.K., 2013 yılında arazi anlaşmazlığı sebebiyle iki kardeşi ile tartışmaya girmiş ve tartışmanın büyümesi sonucu kardeşlerini bıçaklayarak öldürmüştü. Olayın ardından kaçan N.K., uzun yıllar boyunca güvenlik güçlerinden kaçmayı başarmıştı. Ancak, Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbarat çalışmaları ve titiz takip sonucunda, N.K.'nın Yerköy'de saklandığı belirlendi.

yerkoyde1-kisi-gozaltina-alindi.jpg

Yerköy'de gerçekleştirilen operasyon, Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu başarıyla tamamlandı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda belirlenen adrese düzenlenen baskında, N.K. herhangi bir direniş göstermeden gözaltına alındı. Yakalanan şüpheli, gerekli işlemler için adliyeye sevk edildi. Adli makamlarca tutuklanma kararı verilen N.K., Yozgat Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.