Yozgatlı gençlere müjde! 1 Haziran'da başlıyor

Yozgatlı gençlere müjde! 1 Haziran'da başlıyor
Sorgun Gençlik Derneği (SORGED), 1 Haziran 2024 tarihinde gençlere yönelik "E-Posta ile Etkili İletişim Teknikleri Eğitimi" düzenliyor.

Sorgun Gençlik Derneği (SORGED), 1 Haziran 2024 tarihinde gençlere yönelik "E-Posta ile Etkili İletişim Teknikleri Eğitimi" düzenliyor. SORGED Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz, eğitimle ilgili yaptığı açıklamada, e-postanın günümüzde en hızlı ve etkili iletişim araçlarından biri olduğunu vurguladı.

Başkan Uğuz, “Teknolojinin hızlı gelişimi ile iletişim yollarında çeşitlilik artmıştır. E-posta, yazı, doküman, resim, ses veya video gibi pek çok farklı materyalin gönderilmesini sağlayan bir sistemdir. Günümüzde, özellikle kurumsal iletişimde e-posta, tercih edilen etkili bir iletişim yoludur. Ancak, temel ilkelere uygun hareket edilmediğinde iletişim sürecinde çeşitli engellerle karşılaşılabilmektedir. Gençler, iş ve eğitim hayatları boyunca e-postayı çeşitli amaçlarla kullanmaktadır. Resmi ve günlük yazışmalar, iş arama sürecinde özgeçmiş gönderme, bilgi alışverişi, ödev teslimi ve veri paylaşımı gibi amaçlarla e-posta kullanımı önemlidir. Bu eğitim ile gençlere, e-posta bileşenlerini dikkate alarak yazım kurallarına dikkat etmeyi ve etkili bir e-posta yazmayı öğretmeyi hedefliyoruz” dedi.

genclere-teknik-egitim-3.jpg

Eğitimde gençler, e-postanın önemini, e-posta ile iletişimde en sık yapılan hataları, resmi yazışmalarda yazılı iletişim kurallarını ve iş arama sürecinde başarılı bir e-posta yazma tekniklerini öğrenecekler. Formal ve informal yazım şekilleri ile e-posta bileşenlerine dair detaylı bilgiler de verilecek.

Eğitim, Yozgat merkez ve Sorgun'da ikamet eden 17-28 yaş arası gençlerin katılımına açık olacak. Sorgun'da gerçekleştirilecek eğitim, 1 Haziran 2024 tarihinde saat 10.00'da başlayacak ve 16.00'da sona erecek. Eğitimin tüm oturumlarına katılım zorunlu olup, eğitim ücretsizdir. Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara Katılım Belgesi verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.