Yozgat'ın o ilçesinde yıl boyunca hazırladılar! Hepsi el emeği göz nuru ürünler

Yozgat'ın o ilçesinde yıl boyunca hazırladılar! Hepsi el emeği göz nuru ürünler
Aydıncık Halk Eğitimi Merkezi, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlediği yıl sonu sergisiyle sanatseverleri bir araya getirdi.

Aydıncık Halk Eğitimi Merkezi, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlediği yıl sonu sergisiyle sanatseverleri bir araya getirdi. Kaymakam Alperen Yıldırım, Belediye Başkanı Mustafa Tekçam ve birçok kurum amiri, sergiye katılarak sanat dolu bir gün geçirdi.

Etkinlik boyunca Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin bir yıl boyunca ürettikleri el emeği göz nuru eserler ziyaretçilerle buluştu. Sergide, resim, el sanatları, fotoğrafçılık ve hobi alanlarında üretilen birbirinden değerli eserler sergilendi. Katılımcılar, renkli tablolar, özgün el işleri ve detaylarıyla dikkat çeken fotoğraflar arasında gezinerek sanatın büyüleyici dünyasına bir yolculuk yaptılar.

emeklerini-sergilediler4.jpg

Sergiye ilişkin bir değerlendirme yapan Kaymakam Yıldırım, "Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca ortaya koyduğu bu muazzam eserleri görmek beni çok mutlu etti. Her bir eser, emeğin ve yeteneğin birleşimiyle ortaya çıkmış ve izleyicileri büyülemeyi başarmış. Bu başarılı çalışmaları ortaya koyan kursiyerlerimizi tebrik ediyor, emek veren usta öğreticilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Ayrıca, sergi boyunca düzenlenen atölye çalışmaları ve sanat etkinlikleri de büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler, birçok farklı sanat dalında deneyim kazanma fırsatı bulurken, aynı zamanda el becerilerini geliştirme şansı yakaladılar.

emeklerini-sergilediler1.jpg

Halk Eğitimi Merkezi yetkilileri, serginin sanatseverlerin ilgisini çekmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, önümüzdeki dönemlerde de benzer etkinlikler düzenleme sözü verdiler. Bu tür etkinliklerin toplumda sanata ve eğitime olan ilgiyi artırdığına dikkat çeken yetkililer, herkesi Halk Eğitimi Merkezi'nin sunduğu geniş yelpazedeki kurslara katılmaya davet etti.

Sergi, sanatseverlerin beğenisini kazanırken, Aydıncık'ta sanatın ve eğitimin önemine bir kez daha vurgu yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.