Yozgat'ın geleceğine yatırım! Çalışmalar son sürat devam ediyor

Yozgat'ın geleceğine yatırım! Çalışmalar son sürat devam ediyor
Yozgat'ta eğitim yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve Yozgat Valiliği'nin koordineli çalışmalarıyla il genelinde yeni okullar inşa ediliyor, mevcut okullar yenileniyor ve eğitim altyapısı güçlendiriliyor.

Yozgat'ta eğitim yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve Yozgat Valiliği'nin koordineli çalışmalarıyla il genelinde yeni okullar inşa ediliyor, mevcut okullar yenileniyor ve eğitim altyapısı güçlendiriliyor. Bu çalışmalar kapsamında son olarak Akdağmadeni ilçesine 8 derslikli yeni bir ilköğretim okulu kazandırılıyor.

Vali Mehmet Ali Özkan, eğitim yatırımlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Hedefimiz, daha nezih ve modern ortamlarda çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak ve daha iyi bir nesil yetiştirmektir." ifadelerini kullanarak eğitime verilen önemi vurguladı.

projeler-bir-bir-tamamlaniyor2.jpg

Akdağmadeni'nde inşaatı tamamlanmak üzere olan 8 derslikli ilköğretim okulu, 2024-2025 eğitim öğretim yılında öğrencilerini ağırlamaya hazır olacak. Bu yeni okulun Yozgat'ın eğitim altyapısına önemli bir katkı sağlayacağı ve ilçedeki eğitim imkanlarını geliştirmeye yardımcı olacağı öngörülüyor.

Vali Özkan, Akdağmadeni'ne yeni ilköğretim okulu kazandırılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı, milletvekilleri ve tüm yetkililere teşekkürlerini iletti.

projeler-bir-bir-tamamlaniyor.jpg

Yeni okulların yanı sıra Yozgat'ta eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik birçok yatırımın da devam ettiğini belirten Vali Özkan, bu yatırımlar kapsamında okul binalarının onarımı, yeni spor salonlarının yapımı ve çeşitli eğitim araç-gerecinin temin edilmesi gibi çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Eğitime Verilen Önem:

Yozgat Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü bu çalışmalar, Yozgat'ta eğitime verilen önemin ve eğitimin kalitesini yükseltme hedefinin bir göstergesi olarak yorumlanıyor. Yeni yatırımlar ve projelerle Yozgat'ın eğitim çıtasının daha da yükselmesi ve öğrencilere daha modern ve nitelikli eğitim ortamları sunulması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.