Yozgat Valisi Özkan deprem bölgesinde! Köy köy gezip incelemelerde bulunuyor

Yozgat Valisi Özkan deprem bölgesinde! Köy köy gezip incelemelerde bulunuyor
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat Sulusaray merkezli yaşanan 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat Sulusaray merkezli yaşanan 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu. Kadışehri’ne bağlı Elmalıçiftliği, Gümüşsu, Ovacık, Yelten, Dikmesöğüt ve Seyhan Köyü'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Özkan, hasar tespit çalışmalarının hızla sürdüğünü belirtti.

calismalari-yerinde-inceledi4.jpg

Sahada yapılan çalışmaları yakından takip eden Vali Özkan, afetzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve zararın en aza indirilmesi için yoğun çaba sarf edildiğini vurguladı. Depremin ardından bölgede yaşanan hasarları ilk elden gözlemleyen Vali, vatandaşların güvenliği için gerekli tedbirlerin alınması konusunda da uyarılarda bulundu.

Özellikle hasarlı binalara giriş konusunda uyarılarda bulunan Vali Özkan, vatandaşların can güvenliğini ön planda tutarak gerekli önlemleri almaları gerektiğini vurguladı. Ayrıca, depremin etkilerinin hala devam ettiğini ve bu süreçte toplumun dayanışma içinde olması gerektiğini belirtti.

calismalari-yerinde-inceledi5.jpg

Deprem sonrası Yozgat ve çevre illerdeki afet yönetim ekiplerinin koordineli bir şekilde çalıştığını ifade eden Vali Özkan, acil ihtiyaçların karşılanması ve hasarlı bölgelerdeki çalışmaların hızla yürütülmesi için gerekli adımların atıldığını dile getirdi.

Vali Özkan'ın sahada yaptığı incelemeler, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken, afet sonrası süreçte hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edilmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.