Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan'dan Yerköy'e çıkarma

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan'dan Yerköy'e çıkarma
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan'ı ziyaret etti. Vali Özkan'a bu ziyarette Kaymakam Muharrem Coşgun, Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz eşlik etti.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan'ı ziyaret etti. Vali Özkan'a bu ziyarette Kaymakam Muharrem Coşgun, Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz eşlik etti. Ziyaret sırasında Vali Özkan ve beraberindekiler, Başkan Arslan'a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Vali Özkan, Kaymakam Coşgun ve Genel Sekreter Yılmaz, Başkan Arslan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Arslan, Vali Özkan ve heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Valimize, Kaymakamımıza ve genel sekreterimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Bu ziyaret, bizlere moral ve güç vermiştir. İlçemizin ve şehrimizin kalkınması için birlikte çalışmaya hazırız," dedi.

validen-hayirli-olsun-ziyareti2.jpg

Vali Özkan ise yaptığı açıklamada, "Başkan Arslan'a yeni görevinde başarılar dilerim. Yozgat için birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum," ifadelerini kullandı. Ziyaret sırasında ilçenin kalkınması ve belediyenin projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Arslan, ilçede planladıkları projeleri ve hedeflerini Vali Özkan ve heyetine aktardı. Özellikle altyapı çalışmaları, sosyal projeler ve ekonomik kalkınma alanında yapılacak olan yatırımlar üzerinde duruldu.

validen-hayirli-olsun-ziyareti.jpg

Vali Özkan, Yerköy'ün potansiyelini ortaya çıkarmak için gerekli desteklerin sağlanacağını belirterek, "İlçemizin kalkınması ve halkımızın refahı için belediyemizle işbirliği içinde çalışacağız. Yeni projeler ve yatırımlarla Yerköy'ü daha yaşanabilir bir hale getirmeyi hedefliyoruz," dedi.

Kaymakam Coşgun ise, ilçede gerçekleştirilecek olan projeler ve yatırımların takibinde olacaklarını belirterek, "Belediyemizin her zaman yanındayız. Birlikte daha güçlü adımlar atacağız," dedi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yılmaz da, ilçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarına yönelik desteklerinin devam edeceğini belirtti.

validen-hayirli-olsun-ziyareti1.jpg

Başkan Arslan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Sayın Valimizin, Kaymakamımızın ve Genel Sekreterimizin destekleri bizler için çok önemli. İlçemizin kalkınması için birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağız. Yerköy'ü daha yaşanabilir, daha modern bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız," şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Vali Özkan ve beraberindeki heyet, belediye binasında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Belediye personeli ile bir araya gelen Vali Özkan, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve personelle sohbet etti. Ziyaret sonunda Vali Özkan, belediye personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Bu ziyaret, Yerköy Belediyesi için moral ve motivasyon kaynağı oldu. İlçenin kalkınması ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması adına yapılan bu tür ziyaretler ve destekler, belediyenin projelerinin hızla hayata geçirilmesine katkı sağlayacak. Başkan Arslan ve ekibi, ilçeyi daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirtti.

Vali Özkan'ın bu ziyareti, Yerköy halkı tarafından da olumlu karşılandı. İlçede yapılan ve yapılacak olan yatırımların, vatandaşların günlük yaşamlarına olumlu etkiler yapması bekleniyor. Yozgat Valiliği ve Yerköy Belediyesi arasındaki bu işbirliği, ilçenin geleceği için umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.