Yozgat Şehir Hastanesi'nde 15 Temmuz temalı anlamlı sergi

Yozgat Şehir Hastanesi'nde 15 Temmuz temalı anlamlı sergi
Yozgat Şehir Hastanesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8. yıl dönümü dolayısıyla, hain darbe girişiminin izlerini taşıyan bir fotoğraf sergisi açtı.

Yozgat Şehir Hastanesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8. yıl dönümü dolayısıyla, hain darbe girişiminin izlerini taşıyan bir fotoğraf sergisi açtı. "15 Temmuz Şehitler Sergisi" adı verilen bu anlamlı etkinlik, hastane Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Kozan tarafından açıldı ve vatandaşların büyük ilgisini çekti.

Serginin açılışında konuşan Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Kozan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması gerektiğini vurgulayarak, “Hain darbe girişiminin 8. yıl dönemi dolayısıyla, korkusuzca şehadete yürüyen şehitlerimizi ve vatan uğruna gazi olan kahramanlarımızı bu sergiyle yad ediyoruz. Bu gerçekliği ve büyük ihaneti gözler önüne seren '15 Temmuz Şehitler Sergisi', Yozgat Şehir Hastanesi Poliklinik alanında sergilenmektedir” dedi.

15-temmuz-fotograf-sergisi.jpg

Sergide, 15 Temmuz gecesi yaşananların izlerini taşıyan ve o anları ölümsüzleştiren fotoğraflar yer alıyor. Sergilenen fotoğraflar, FETÖ/PDY terör örgütünün hain darbe girişimini ve milletin bu girişime karşı direnişini çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergi, darbe girişiminin unutulmaması ve geleceğe aktarılması açısından büyük bir önem taşıyor.

Yozgat Şehir Hastanesi yönetimi, bu tür etkinliklerin toplumun bilinçlenmesi ve milli birlik ve beraberlik duygularının pekişmesi açısından önemli olduğunun altını çizdi. Sergiyi ziyaret eden vatandaşlar, fotoğraflar karşısında duygusal anlar yaşadı ve şehitlerimize duydukları minneti dile getirdi.

15-temmuz-fotograf-sergisi.jpg

Hastane yönetimi, serginin sadece 15 Temmuz günüyle sınırlı kalmayacağını, bir hafta boyunca vatandaşların ziyaretine açık olacağını belirtti. Serginin açılışına katılanlar arasında Yozgat il protokolü, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Açılışın ardından katılımcılar sergiyi gezerek, darbe girişiminin izlerini taşıyan fotoğrafları inceledi.

Yozgat Şehir Hastanesi, bu anlamlı sergiyle 15 Temmuz’un unutulmamasını ve gelecek nesillere aktarılmasını amaçlıyor. Sergi, hastane poliklinik alanında 7 gün boyunca ziyaret edilebilecek. Sergiyi ziyaret edenler, o gece yaşananları ve milletin kahramanca direnişini bir kez daha hatırlayarak duygulu anlar yaşayacaklar.

15-temmuz-fotograf-sergisi3.jpg

15-temmuz-fotograf-sergisi3.jpg

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8. yıl dönümünde açılan bu sergi, ülkemizin birlik ve beraberlik içinde her türlü hain girişime karşı dimdik ayakta durduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Yozgat Şehir Hastanesi, bu sergiyle hem şehitlerimize minnetlerini sunuyor hem de milletimizin demokrasiye olan bağlılığını bir kez daha vurguluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.