Yozgat seçiminin yaptı! İşte sandıktan çıkan yeni isimler

Yozgat seçiminin yaptı! İşte sandıktan çıkan yeni isimler
Yozgat'ın merkez ilçesinde gerçekleştirilen Nisan ayı Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri sonuçlandı. İl Özel İdaresi Meclis salonunda yapılan seçimler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Yozgat'ın merkez ilçesinde gerçekleştirilen Nisan ayı Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri sonuçlandı. İl Özel İdaresi Meclis salonunda yapılan seçimler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Seçime, Vali Mehmet Ali Özkan, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ve köy muhtarları katıldı.

1.jpg

Seçim öncesi yapılan konuşmada Vali Mehmet Ali Özkan, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen yerel seçimler ve ramazan bayramıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yeni dönemde göreve başlayan muhtarlar, belediye başkanları ve meclis üyeleri için hayırlı dileklerde bulunarak, görevi devredenlere teşekkürlerini iletti. Özkan, "Siz değerli muhtarlarımız köylerimizde bizlerin eli, kolu ve devletin gölgesi olacaksınız. Hizmet için yola çıktınız, Allah yardımcınız olsun" dedi.

Seçim sonucunda birlik encümenliğine seçilen isimler şu şekilde oldu:

  • AK Parti'den il genel meclis üyesi Tahir Ersöz,
  • Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) temsilcisi Ümit Şahbaz,
  • Muhtarlardan Kenan Tolu ve Habib Afşar.
  • 2.jpg

Seçimlerde dikkat çeken bir diğer nokta ise iki hanımefendinin muhtar olarak seçilmesiydi. Bu durum, bölgedeki demokratik sürecin ve kadın temsiliyetinin artması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Muhtarların, köylerindeki halkın temsilcisi olarak önemli bir sorumluluk üstleneceği vurgulandı.

3.jpg

Seçilen yeni encümen üyeleri, önümüzdeki dönemde köylere yönelik hizmetlerin planlanması ve yürütülmesinde önemli roller üstlenecekler. Yozgat'ın köylerinde yaşayan vatandaşların beklenti ve taleplerini karşılamak adına çalışmalarına hızla başlamaları bekleniyor.

Sonuç olarak, Yozgat'taki seçimlerde belirlenen yeni encümen üyeleri, görevlerine başlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Köylere hizmet götürme konusunda yapılacak çalışmaların, bölgenin kalkınması ve vatandaşların yaşam kalitesinin artması yönünde olumlu etkiler sağlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.