Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'dan ilk toplantı!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'dan ilk toplantı!
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi'nde belediye personeliyle bir araya geldi ve yeni dönemin başladığını vurguladı.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi'nde belediye personeliyle bir araya geldi ve yeni dönemin başladığını vurguladı. Arslan, toplantıda nefretin ve kinin bir tarafa bırakılacağı, ötekileştirme ve düşmanlıkların yaşanmayacağı bir yönetim anlayışıyla çalışacaklarını belirtti.

Başkan Arslan, "Makam ve mevki sevdalısı olmadıklarını" vurgulayarak, yeni dönemde hizmet odaklı bir anlayışın hakim olacağını söyledi. "İnşallah yeni dönem hepimiz için hayırlara vesile olur. Her şeyden önemlisi Yozgat'ımız için hayırlı hizmetlere vesile olur." diyen Arslan, makam sevdasından ziyade inançlarının kendilerine yüklediği sorumluluğun bilinciyle hareket ettiklerini dile getirdi.

Toplantıda ayrıca, halkın iradesine saygı göstermenin önemine de değinen Arslan, geçmiş dönemde yapılan hatalara dikkat çekerek adil bir yönetim anlayışının benimseneceğini vurguladı. "Biz adil olacağız. Adil olmak adalet gereğini yapmaktır. Adil olmak herkese eşit davranmak değildir. Hak edene hak ettiği gibi davranmaktır." şeklinde konuştu.

personel-toplanti-1.jpg

Başkan Arslan, ayrıca belediyenin mali durumuyla ilgili de açıklamalarda bulundu. İller Bankası'ndan gelen paranın personel maaşlarını ödemeye yetmediğini belirten Arslan, bu durumun belediyenin karşılaştığı zorlukları gösterdiğini ifade etti. "Eskiden yüzde yetmiş olan personel maaşları şimdi yüzde yüz otuz artmış durumda. Hal böyleyken göreve başlamışız, bazı arkadaşlarımız hala dedikoduyla fitneyle fesatla uğraşıyor." diyen Arslan, belediyenin zor bir süreçten geçtiğini ve herkesin maaşını hak ettiği şekilde alması gerektiğini vurguladı.

Toplantıda, topluma liderlik etmenin ve adil bir yönetim anlayışının önemi üzerinde duruldu. Başkan Arslan'ın sözleriyle, Yozgat Belediyesi'nin yeni dönemde daha etkin ve verimli bir şekilde hizmet vermeye devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.