Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan müjdeyi verdi! Verilen bir söz daha gerçekleştiriliyor

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan müjdeyi verdi!  Verilen bir söz daha gerçekleştiriliyor
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Şehr-i Huzur projesi kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Şehr-i Huzur projesi kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Arslan, projenin Yozgat’ın gelişimine katkı sağlayacak önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, seçim döneminde verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirtti.

"Yeni Bir Yaşam Alanı İnşa Ediyoruz"

Yozgat'ın doğal yapısına uygun olarak planlanan Şehr-i Huzur projesi ile şehre modern bir yaşam alanı kazandırılacağını söyleyen Başkan Kazım Arslan, “İki dağ arasındaki mevcut şehirleşme alanından çıkıp yeni bir yaşam alanı inşa ediyoruz. Bu proje Yozgat için önemli bir gelişim adımıdır” dedi. Başkan Arslan, Yozgatlı vatandaşlara verdikleri sözleri yerine getirme kararlılığını yineleyerek, Şehr-i Huzur projesinin bu hedefin en somut adımlarından biri olduğunu belirtti.

kazim-arslan-4.jpg

"İnşaat Çalışmaları Hızla İlerliyor"

Projenin inşaat sürecine dair bilgiler veren Arslan, temele hazırlık betonlarının atılmaya başlandığını ve proje alanında yoğun çalışmaların devam ettiğini açıkladı. “İlk etapta iki örnek daire, park alanı ve iş merkezi inşaatına başlıyoruz. Kışa kadar örnek daireler tamamlanacak ve halkın beğenisine sunulacak” diye konuşan Arslan, inşaat sürecinin zorluklarına rağmen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.

"Üye Kayıtları Kasım'da Başlıyor"

Başkan Arslan, proje kapsamında yapılacak konutlar için üye kayıtlarının Kasım ayı başında başlayacağını duyurdu. Kayıt sürecine ilişkin detayların kısa süre içinde netleşeceğini belirten Arslan, inşaatların ise Nisan ayında başlayacağını ve üç yıl içinde tamamlanacağını ifade etti.

"Yeni Panoramik Yaşam Alanı"

Şehr-i Huzur projesinin konumuna dikkat çeken Arslan, Yozgat’a hâkim bir noktada yer alacak projenin, şehri panoramik olarak gören bir alanda inşa edileceğini söyledi. Et Süt Kurumu'ndan TOKİ konutlarına kadar uzanan bölgede hayata geçirilecek bu modern yaşam alanının, Yozgat’ın çehresini değiştireceğini belirtti.

kazim-arslan-2.jpg

"Yorumlar Bizi Etkilemez"

Arslan, yapılan projelere yönelik eleştiriler hakkında da açıklamalarda bulunarak, dışarıdan gelen yorumların kendilerini etkilemediğini söyledi. “Biz işimize odaklandık ve Yozgat halkına verdiğimiz sözleri yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Zorluklar ne olursa olsun çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yozgat Belediyesi'nin yürüttüğü Şehr-i Huzur projesi, şehrin gelişimi ve yeni yaşam alanlarının oluşturulması açısından büyük önem taşıyor. Başkan Arslan’ın açıklamalarına göre, proje ile Yozgatlılar modern ve konforlu bir yaşam alanına kavuşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.