Yozgat Belediye Başkanı Arslan duyurdu! 23 Nisan'da yeniden hizmete girecek

Yozgat Belediye Başkanı Arslan duyurdu! 23 Nisan'da yeniden hizmete girecek
Yozgat Belediyesi, çocukların sanatla buluşması için önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi'ni tekrar açacaklarını duyurdu.

Yozgat Belediyesi, çocukların sanatla buluşması için önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi'ni tekrar açacaklarını duyurdu. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda, çocukların sanata erişimindeki önemin vurgulanmasıyla birlikte merkezin 23 Nisan 2024'te yeniden hizmete gireceği belirtildi.

arslandan-cocuklara-hediye3.jpg

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, İstanbulluoğlu Mahallesi'nde bulunan tarihi Mehmet Ağa Konağı'nın restore edilerek çocuklara hediye edildiğini hatırlattı. Ancak daha sonra merkezin kapatıldığını ifade eden Arslan, çocukların bu merkeze yeniden kavuşacağını müjdeledi. 23 Nisan 2024 tarihinin sembolik önemiyle de dikkat çekilerek, çocukların bu özel günde sanatla buluşacak olması memnuniyetle karşılandı.

arslandan-cocuklara-hediye2.jpg

Başkan Arslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "23 Nisan 2018'de açmış ve çocuklarımıza hediye etmiştik. Kapatıldı, şimdi 23 Nisan 2024'te yeniden açıyoruz. Açılışımıza hemşehrilerimizi davet ediyorum. Çocuklarımız güzel şeylere layık!"

Yeniden açılacak olan Çocuk Sanat Merkezi'nin içerisinde hangi etkinliklerin yer alacağı ise merak konusu. Geçmişte resim, müzik, tiyatro gibi sanat dallarında çocuklara eğitimler verildiği biliniyor. Yeniden açılacak merkezin, çocukların yaratıcılıklarını geliştirecek, sanata olan ilgilerini artıracak etkinliklerle dolu olması bekleniyor.

arslandan-cocuklara-hediye1.jpg

Ayrıca, Çocuk Sanat Merkezi'nin bahçe düzenlemesi de yapılarak çocukların hem içeride hem de dışarıda keyifli vakit geçirebilecekleri bir ortamın oluşturulacağı belirtiliyor. Bu sayede çocuklar, doğayla iç içe sanat etkinliklerine katılabilecekler.

Yozgatlı vatandaşlar, çocukların sanatla buluşmasına verilen bu önemli destekten memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Çocukların kültürel ve sanatsal gelişimine katkı sağlayacak olan Çocuk Sanat Merkezi'nin tekrar açılması, şehirdeki ebeveynler tarafından da olumlu karşılanıyor.

arslandan-cocuklara-hediye.jpg

Çocuk Sanat Merkezi'nin açılışına dair detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek. Ayrıca açılış etkinliği için yapılacak davetlerin yanı sıra, merkezin içeriği ve etkinlikleriyle ilgili de geniş bilgiler paylaşılması bekleniyor. Bu adımın çocukların sanata ve kültürel etkinliklere daha fazla erişebilmesi adına önemli bir adım olacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.