Yiğitler diyarının ulu çınarlarını yalnız bırakmıyorlar

Yiğitler diyarının ulu çınarlarını yalnız bırakmıyorlar
Yozgat Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Yozgat Şube Başkanı Ali Gülden, TDV Kadın Kolları Başkanı ve TDV gönüllüleriyle birlikte Alparslan Türkeş Huzur Evi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Yozgat Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Yozgat Şube Başkanı Ali Gülden, TDV Kadın Kolları Başkanı ve TDV gönüllüleriyle birlikte Alparslan Türkeş Huzur Evi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Bu anlamlı ziyarette gönüllüler, ellerinde karanfillerle huzur evi sakinlerini karşılayarak Anneler Günü'nü kutladılar.

huzurevi-sakinlerini-unutmadilar3.jpg

Ali Gülden, ziyaret sırasında huzur evi sakinleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Yaşlıların hayat tecrübelerini dinleyerek onların anılarına ortak oldu ve duygusal anlar yaşandı. Gülden, yaşlılara verdiği destek ve gösterdiği ilgiyle takdir topladı.

TDV gönüllülerinden oluşan ilahi grubu da etkinliğe renk kattı. İlahi seslendiren gönüllüler, huzur evi sakinlerinin gönüllerine dokundu. Mütevazi bir ortamda gerçekleşen bu etkinlik, yaşlıların yalnız olmadıklarını hissettirmenin yanı sıra manevi anlamda da onları güçlendirdi.

huzurevi-sakinlerini-unutmadilar.jpg

Ali Gülden, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen TDV Kadın Kolları Sorumlusu Gülşah Nebioğulları ve Diyanet Gençlik ekibine teşekkürlerini iletti. Bu tür etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkesin önemine vurgu yaparak, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tutmanın önemine dikkat çekti.

Bu duygu dolu ziyaret, TDV'nin sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. Toplumsal dayanışma ve paylaşma ruhunu canlı tutarak, yaşlılarımızın hayatlarına dokunmayı hedefleyen bu gibi etkinlikler, toplumun birlik ve beraberliğini pekiştiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.