Yiğitler diyarı Yozgat'tan büyük destek! Nice gönüllere dokunuldu

Yiğitler diyarı Yozgat'tan büyük destek! Nice gönüllere dokunuldu
Sorgun Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı İsa Yaykın, Kurban Bayramı vesilesiyle Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şubesine bağışlanan 752 kurbanın vekaletle kesildiğini duyurdu.

Sorgun Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı İsa Yaykın, Kurban Bayramı vesilesiyle Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şubesine bağışlanan 752 kurbanın vekaletle kesildiğini duyurdu. Müftü Yaykın, vatandaşların vekaletle kurban organizasyonuna büyük destek verdiğini belirterek, bu destek sayesinde kurbanların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade etti.

752-kurban-bagislandi1.jpg

Yaykın, Sorgun Müftülüğü olarak 330 gönüllünün yoğun çalışmaları sonucu Sorgunlu hemşehrilerinin 752 vekaletle kurban emanetlerinin alındığını belirtti. Bu kurbanların kesim işlemlerinin Afrika ülkeleri, Balkanlar ve Doğu Türkistan gibi çeşitli bölgelerde gerçekleştirildiğini aktaran Yaykın, "Pakistan, Suriye, Filistin, Mısır, Çad, Burkina Faso, Cibuti, Balkanlar, Doğu Türkistan ve dünyanın birçok yerine kurbanlarımızı ulaştırdık. Desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize ve hocalarımıza teşekkür ederim. Allah vatandaşlarımızın kurbanlarını kabul etsin" dedi.

2.jpg

Sorgun Müftüsü Yaykın, ilçede kesilen kurbanlardan 56 hissenin Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere ikram edildiğini de sözlerine ekledi. Bu sayede hem öğrencilerin Kurban Bayramı sevincine ortak olduklarını hem de onların dini eğitimlerine destek sağladıklarını belirtti. Yaykın, bağışçılara olan minnettarlığını yineleyerek, vatandaşların bu tür hayır işlerine olan ilgisinin artarak devam etmesini temenni etti.

3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.