Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan: Daha ileriye taşıyacağız

Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan: Daha ileriye taşıyacağız
Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda çelenk koyma törenine katılarak muhtarlarla buluştu.

Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda çelenk koyma törenine katılarak muhtarlarla buluştu. Arslan, muhtarların yerel yönetimdeki rolünün önemine vurgu yaparak, Yerköy'ün daha güçlü bir geleceğe hazırlanması için iş birliğinin devam edeceğini belirtti.

baskan-arslan-muhtarlarla-bulustu1.jpg

Muhtarlar Günü Programı

Yerköy’de 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Törene Yerköy Kaymakamı, belediye yetkilileri ve ilçe protokolü de katıldı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Yerköy Muhtarlar Derneği'ne Ziyaret

Törenin ardından Başkan Arslan, Yerköy Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Osman Eren ve köy ile mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Arslan, muhtarların taleplerini dinledi. Mahallelerdeki hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için muhtarlarla iş birliği yapmanın önemine değinen Arslan, “Muhtarlar, belediye ile vatandaşlar arasında köprü görevi görüyor. Birlikte çalışarak Yerköy'ü daha ileriye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Sorunlara Çözüm Arayışı

Ziyaret sırasında muhtarlar, mahallelerdeki sorunları ve talepleri Başkan Arslan'a iletti. Özellikle altyapı, yol bakımı ve mahalle içi hizmetlerle ilgili dile getirilen sorunlar üzerine Arslan, ilgili birimlerle koordinasyon içinde çalışmaların hızlandırılacağı sözünü verdi. Yerel yönetim hizmetlerinin daha verimli bir şekilde gerçekleşmesi için muhtarların geri bildirimlerinin önemli olduğunu belirten Arslan, vatandaşların ihtiyaçlarına hızla cevap vermek adına muhtarlarla düzenli olarak bir araya geleceklerini söyledi.

baskan-arslan-muhtarlarla-bulustu2.jpg

Teşekkür ve Memnuniyet

Yerköy Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Eren ise Başkan Arslan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Muhtarların sorunlarına gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getiren Eren, “Belediyemizin bizlerle sürekli iletişim halinde olması, sorunlarımıza daha hızlı çözüm üretilmesini sağlıyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

baskan-arslan-muhtarlarla-bulustu1-001.jpg

Katılımcılar ve Programın Sonu

Program, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi. Programa AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay, İl Genel Meclis Üyeleri, Yerköy Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Doğruyol ve çeşitli siyasi parti temsilcileri katıldı. Katılımcılar, muhtarların yerel yönetimdeki kritik rolünün altını çizerek, muhtarlarla olan iş birliğinin devam edeceğini vurguladı.

baskan-arslan-muhtarlarla-bulustu5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.